Polislerin ateşini ölçüp, kimliklerini sordu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde sokağa çıkma yasağını ihlal ederek yabancı plakalı aracı ile polis kontrol noktasına giren Ergün Dülger, ilginç tavırlar sergiledi. Dülger polislerin ateşini ölçüp, kimliklerini sordu. 

Karasu ilçesi Doğu Karadeniz Caddesi'nnde yabancı plakalı aracı ile seyir halinde olan Ergün Dülger, polis kontrol noktasında ekipler tarafından durduruldu. Polis ekiplerinin aracının plakasının fotoğrafını çekmesi üzerine tepki gösteren Dülger, "Ben yurtdışından geldim. Avrupa'nın hiçbir yerinde böyle uygulama yok. Arabamın ve benim fotoğraflarımı çekemezsiniz. Bana da ceza yazamazsınız. Ben Türk vatandaşı değilim, isterseniz de yazın." dedi.

Bir süre sonra ise araçtan aldığı ateş ölçer ile kontrol noktasındaki tüm polislerin ateşini ölçmeye kalkarak polislerle münakaşaya giren Dülger, daha sonra polis ekiplerine kimlik sordu. Maske takmadığı ve sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle hakkında 3 bin 150 TL idari para cezası yazılan Dülger, "3 bin 150 TL değil mi? Beni neden yoruyorsunuz? Faturamı verin de gideyim." dedi. İşlem yapıldıktan sonra Dülger, aracına binerek gitti.