Reisçiler

Halbuki Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti bir bütündür. Ayırmak olmaz, olmamalı.
Fakat bu tehlikeli söylem kendi kendine oluşmadı.

Bunu oluşturan bazı sebepler var. AK Parti ile halk arasına giren kendini üstün ve ayrıcalıklı gören kesim sebep oldu buna.

AK Parti öyle bir noktaya geldi ki, iktidarın rüzgarı İle hiç ummayacakları makamlara ve zenginliklere ulaşan bir kesim oluştu.

Bu kesime göre halk Recep Tayyip Erdoğan sevgisinden dolayı AK Parti'yi iktidarda tutmalı, onlarda makam ve zenginlik sahibi olmalılar.

Halk Ak Parti'yi savunmalı, korumalı, AK Parti'ye sahip çıkmalı. Reise hep ölümüne bağlı olmalı fakat onlar hep milletvekili, hep belediye başkanı, hep bakan, danışman, iş adamı olmalı!

Onlara göre halk kapı kapı gezmeli, seçimlerde direklere çıkıp bayrak asmalı. FETÖ  ile savaşmalı, darbede şehit olmalı, ekonomik sıkıntı ve pahalılığa karşı dişini kemerini sıkmalı ama onlar her şartta daha zengin, daha güçlü ve daha yüksek makamlarda olmalı. 

Onlar protokolde karşılanmalı, halk verdiği tüm emeğe ve kadirşinaslığına rağmen onlara karşı boyun büküp çoluk çocuğuna iş istemeli, yardım istemeli.

Onlar lüks araçlara binmeli, güzel evlerde oturmalı, güzel elbiseler  giymeli... Yeryüzünde böbürlenerek yürümeli, üstün saygın insan olmalı, sayın vekil, sayın başkan, sayın danışman  olmalı, cefakar halk ise Recep Tayyip Erdoğan ‘ı çok sevmeli, ölümüne sevmeli, oy vermeli hizmet etmeli !

İşte bu 20 senedir makama ve zenginliğe doymayan ayrıcalıklı kesim yüzünden REİSÇİYİM AMA AK PARTİLİ DEĞİLİM söylemi türedi...

Her yağlı ballı ihaleyi alan, her makama ve bürokrasiye talip olan Sayın Cumhurbaşkanının ailesine yakın olan hemşerisi olan, yakın illerden olan, aynı coğrafi bölgeden olan ya da bir şekilde yakın olan bu üstün, gökten zembille inen, çok ayrıcalıklı, olağanüstü yetenekleri olan efendiler yüzünden REİSÇİYİM AMA AK PARTİLİ DEĞİLİM söylemi türedi.

Birçok defa  muhalefetinde haklı olarak ağzına sakız ettiği bu millete küfür eden, her türlü yağlı ihaleyi alan iş adamları yağcılıkta sınır tanımayan gazeteciler, ben hep makam sahibi olmalıyım diyen aç gözlü siyasetçiler yüzünden REİSÇİYİM AMA AK PARTİLİ DEĞİLİM söylemi türedi.

Ve yazık oldu bu güzelim partiye! Yazık oldu bu kutsal davaya! El birliği ile milletin içindeki o temiz AK Parti sevgisini bitirdiler. Şu anda AK Partiye oy vermek için tek sebep var. REİS!
Sadece Reis!

Yapılan hizmetleri bile gölgeleyecek kadar nefret etti halk bu üstün ayrıcalıklı şahıslardan!

Bu millet sustuğu zaman sessizliğe büründüğü zaman ne yapacağı belli olmaz. Bu sessizlik hayrı alamet değil.

Yukarıdaki satırlarda bahsettiğim bu ayracalıklı insanlar kızağa çekilip yeni yüzler, yeni insanlar ortaya çıkarılmaz ise halk İle daha yoğun temasa geçilmez ise mevcut olan pahalılık ortadan kaldıramaz ise 2023 seçimleri  çok sıkıntılı geçer. AK Parti açısından.
REİSÇİLER İLE AK PARTİ'Yİ BARIŞTIRMAK GEREKİYOR ...

Allah vatana millete zeval vermesin.

Vesselam ...