Salih Uçan’a yapılan müdahale maça damga vurmuştu! Beşiktaş’ın penaltısının verilmeme nedeni ortaya çıktı

Beşiktaş’ın Antalyaspor’a 3-2 yenildiği maçta tartışılan bir pozisyon yaşanmış ve Beşiktaşlı Salih Uçan’ın yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı vermemişti. Mücadelenin hakemi Yaşar Kemal Uğurlu’nun penaltı noktasını göstermeme nedeni belli oldu.

Salih Uçan’a yapılan müdahale maça damga vurmuştu! Beşiktaş’ın penaltısının verilmeme nedeni ortaya çıktı

Trendyol Süper Lig’in 11.hafta müsabakasında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor’a 3-2 yenildi. Beşiktaş’ın maçtaki golleri 45+2.dakikada Cenk Tosun ve 79.dakikada Muleka’dan geldi. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri ise 46.dakikada Saric, 50. ve 57.dakikada Jehezkel attı. Siyah-beyazlılar, bu mağlubiyetin ardından 19 puanla lider Galatasaray'ın 12 puan arkasında beşinci sırada yer aldı.

Salih Uçan’a yapılan müdahale maça damga vurmuştu! Beşiktaş’ın penaltısının verilmeme nedeni ortaya çıktı - Resim : 1
Görüntü BeIN Sports'tan alınmıştır.

 

BEŞİKTAŞLILAR PENALTI BEKLEDİ

Maçta ise çok tartışılan bir pozisyon yaşandı. Mücadelenin 34.dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Tayfur Bingöl’ün vuruşu direkten döndükten sonra Salih Uçan, kafa vuruşu yapmak istediği sırada Antalyasporlu futbolcunun müdahalesiyle yerde kaldı. Beşiktaşlı futbolcular penaltı beklerken hakem Yaşar Kemal Uğurlu, maçın devam etmesini istemiş VAR ise devreye girmemişti.

HAKEM YORUMCULARI “PENALTI” DEMİŞTİ

Hakem yorumcularının penaltı olmasını söylediği pozisyonunda neden penaltı kararı verilmediği ortaya çıktı.

YAŞAR KEMAL UĞURLU, VAR’IN MÜDAHALESİNİ ENGELLEDİ

Sercan Dikme’nin haberine göre Salih Uçan yere düştükten sonra hakem Yaşar Kemal Uğurlu, VAR hakemi Özgür Yankaya’nın uyarısını beklemeden “Pozisyonu ve müdahaleyi gördüm, Salih kendini abartılı yere attı” dediği için VAR bu pozisyona karışmadı.

Salih Uçan’a yapılan müdahale maça damga vurmuştu! Beşiktaş’ın penaltısının verilmeme nedeni ortaya çıktı - Resim : 2
Görüntü BeIN Sports'tan alınmıştır.