Sayın Devlet Bahçeli vefalıdır, vicdanlıdır

Türkiye Cumhuriyeti Devleti 2023 hedeflerine, kutlu yürüyüşüne puslu ve karanlık kurtlar vadisinde yürürken, yerde aslan, gökte kartal gibi cesur, emin adımlar atıyor.

Fitne ve fesadın kol gezdiği, CIA’in, MOSSAD’ın izimizde, takibimizde olduğu bu süreçte Türkiye Cumhuriyeti’ni yolundan edecek, hedefine varmasını engelleyecek tek sinsi ve hain yol kardeşi kardeşe kırdırmaktır.

Türkiye Cumhuriyeti, dünya ekonomisinin yerle bir olduğu pandemi sürecinde yerli otomobilini, yerli silahlarını, uçaklarını, gemilerini üretmeye ivmesini artırarak devam etti.

Artan enflasyona karşı asgari ücrete, memur, işçi maaşlarına zam yaptı; milyonlarca vatandaşının emeklilik mağduriyetini giderdi.

Dış politikada sağlam, barışçıl adımlar atmaya başladı.

Batı ve ABD, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini, Cumhur İttifakı’nı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli‘yi karalayacağı, itibarsızlaştıracağı hiçbir done bulamaz oldu.

Geriye tek yol kaldı; FİTNE!

ABD fitne tohumlarını saçmadan önce bilinçli ve sinsi bir şekilde, dünyanın en şerefli kurumlarından biri olan Ülkü Ocakları’nı terör listesine alma çalışmalarına başladı.

Türk dünyasının medarı iftiharı olan, Kızıl Elma ülküsünün ete, kemiğe, cana bürünmüş hali ülkücüleri, illegal yapılanmayla, gayri meşrulukla, cinayetlerle özdeşleştirmeye çalıştı.

Ülkücüler cinayet işlemez!

Ülkücüler, ABD ve Batı’nın beslediği ASALA, PKK, PYD, YPG teröristlerine, uyuşturucu baronlarına karşı dik dururlar, meydanı boş bırakmazlar; dosta güven, düşmana korku salarlar.

Mavi yeleli Bozkurt Atatürk‘ün izinde mücadele eden bozkurtlardır…

Ülkücüler, Türk İslam birliğini sağlamak, bin küsür yıllık Türk tarihini ve geleneğini yaşatmak, zalime dur demek, adaleti sağlamak ve yaymak için mücadele ederler.

Başta Türk milleti ve İslam aleminin şerefini, namusunu, onurunu korumak için savaşırlar.

Dünyada kan dökmek ve zulmetmekten başka bir gayesi olmayan ABD postallarının, Türk ve İslam topraklarına basmaması, kirletmemesi, murdar etmemesi için savaşırlar.

Türkiye’ye düşman ABD’nin beslediği, büyüttüğü terör örgütlerine karşı mücadele ederler.

30 Aralık 2022’de eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş Hoca şehit edildi!

Sayın Devlet Beyimiz ve MHP yönetimi fitneyi gördü, dış güçlerin sinsi planlarını fark etti ve bu adi saldırının içeriği belli olana kadar susmayı tercih etti.

Buradan net söylüyorum.

Sayın Devlet Bahçeli ve MHP yönetimi, Ülkü Ocakları başkanlığı yapmış bir evladına zarar verdirmez, düşmanlık etmez, böyle bir planın içinde olmaz!

MHP ve ülkücü harekete gönül verenler, Sayın Devlet Bahçeli’den daha merhametli, daha vefalı, daha vicdanlı değildir.

Amaç çok açık ve nettir.

Ülkücü camiada fitne oluşturmak, MHP oylarını düşürmek, Cumhur İttifakı’na ve Türkiye’nin 2023 hedeflerine zarar vermektir!

Merhum şehidimiz Sinan Ateş kardeşimize gelince, acımız büyük…

Onu şehit edenler ve onların ağa babaları ile savaşımız, mücadelemiz devam edecektir!

Fakat, ülkücü camia asla bölünmeyecek, parçalanmayacak, fitneye izin vermeyecektir!

Değerli Sinan Ateş Hoca’ya sağken düşmanlık besleyen ve kem gözle bakanların köpürtmesi ve fitne ateşini körüklemesi ile ülkücü camia, MHP camiası sarsılmayacak ve dağılmayacaktır.

Sinan Ateş kardeşimizin ailesi ve evlatlarına sahip çıkmak boynumuzun borcudur!

Bu fitne ateşinin yandığı günlerde kan kusuyoruz ama kızılcık şerbeti içtik diyoruz…

MHP’de siyaset yapmadığım için şerefli ülkücülük vasfını kendime layık görmüyorum, fakat uğuruna canımı feda edebileceğim ülkücü kardeşlerime sesleniyorum:

Acımızı kalbimize gömdük. Sabredeceğiz. Dağılmayacağız. Fitneye izin vermeyecek, 2023 hedeflerimize varacağız. Ama mutlaka hukuki anlamda Sinan Ateş kardeşimizin intikamını alacağız. Kanını yerde bırakmayacağız!

Sayın Devlet Bahçeli önderdir, liderdir, bilgedir, merhametlidir, vicdanlıdır, vefalıdır.

Oyuna gelmeyeceğiz, sabredeceğiz, dağılmayacağız.

ABD’yi, Batı’yı, HDP’yi ve terör örgütlerini sevindirmeyeceğiz!

Son sözüm değişmez,

Allah vatana, millete zeval vermesin.

Vesselam …