Seçil Erzan’a milyonlarca dolar kaptırmıştı! Arda Turan’ın yaşadıkları İspanya basınında manşet oldu: “Arda’nın serveti yok olmuş olabilir”

Yüksek kârlı fon vaadiyle bankacı Seçil Erzan’a 13 milyon 900 bin dolar veren ve bu paranın 7 milyon 500 bin dolarını geri alamayan Arda Turan’ın yaşadıkları İspanya basınında gündem oldu. Marca’da yer alan haberde Arda’nın servetinin yok olmuş olabileceği kaydedildi.

Seçil Erzan’a milyonlarca dolar kaptırmıştı! Arda Turan’ın yaşadıkları İspanya basınında manşet oldu: “Arda’nın serveti yok olmuş olabilir”

Özel bir bankanın Levent’teki şubesinin müdürü olan Seçil Erzan, yüksek kârlı fon vaadiyle aralarında Muslera, Arda Turan, Emre Çolak, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın bulunduğu en az 29 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdı. Olayın ardından tutuklanan ve hazırlanan iddianame kapsamında Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapsi istenmişti.

 Seçil Erzan’a milyonlarca dolar kaptırmıştı! Arda Turan’ın yaşadıkları İspanya basınında manşet oldu: “Arda’nın serveti yok olmuş olabilir” - Resim : 1

ARDA’NIN KAPTIRDIĞI PARA MİKTARI

Söz konusu fona 13 milyon 900 bin dolar veren ve bu paranın 7 milyon 500 bin dolarını geri alamayan Arda Turan zor günler yaşamıştı. Bu durum Arda’nın ifadesi ve Seçil Erzan arasındaki Whatsapp konuşmalarına yansımıştı.

ARDA TURAN: "SEÇİL ERZAN BÜTÜN PARAMI YOK ETMİŞTİR"

Arda Turan'ın söz konusu fonla ilgili, "Bu fona kim ne kadar yatırdıysa ona göre kazanç sağlayacak, bu bir faiz değil’ denilerek kandırıldığını söyledi. Yıllardır çalışıp kazandığım bütün paramı, emeğimi Seçil Erzan beni kandırarak yok etmiştir. Çok üzgünüm, bu olay beni çok yıprattı. Bütün birikimim bir anda gitti" demişti.

Ayrıca Arda Duran Seçil Erzan ile yaptığı telefon konuşmasında " Ya Seçilcim bizim hayatımız bitmiş senin hatırlamıyorum bu kadar basit mi? Ya Seçilcim ya sen arsamı sattırdın bana ya. Seçil Ben ne yapacağım? Karıma şimdi ne diyeceğim Seçil ya..." diyerek isyan etmişti.

ARDA TURAN: “DÜŞTÜĞÜM HALE BAK DİLENCİ OLDUM”

Başka bir konuşmada ise Arda Turan, Sabah’ın haberine göre ikili arasında geçen görüşmede Seçil Erzan’a “abla” diye hitap ederek parasını alamadığı için borçluların telefonuna çıkamadığını ifade etti. Borçlarını ödemek için Seçil Erzan'dan para isteyen Arda Turan şunları söyledi:

 "Bugün kredi kartım kesiliyor. 6 Mart'a kadar ödemesi var. Bugünü hayatım boyunca unutmayacağım. Çok kötü hale düştüm. Ve kendime yakıştıramıyorum. Ödeme için arayan insanların telefonunu açamıyorum. Düştüğüm hale bak dilenci oldum.”

Seçil Erzan’a milyonlarca dolar kaptırmıştı! Arda Turan’ın yaşadıkları İspanya basınında manşet oldu: “Arda’nın serveti yok olmuş olabilir” - Resim : 2

ARDA TURAN: “YERİN DİBİNE GİRDİM”

Arda Turan'ın Seçil Erzan'a gönderdiği bir başka mesajda; kredi başvurusunda bulunduğunu belirterek, "Kendimi mahvettim. Yerin dibine girdim. Kredi falan çıkmıyorsa kendim halletmeye çalışacağım" dediği öğrenildi.

Seçil Erzan'ın ise yanıt olarak "Canım kardeşim lütfen rahat uyu" cevabını verdiği ortaya çıkmıştı.

İSPANYA’DA GENİŞ YANKI UYANDIRDI

Yaşananlar Türkiye’de konuşulmaya devam ederken bu durum İspanya basınında da haber oldu. İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca, bu yaşananları "Milyonlarca euroluk dolandırıcılığın kurbanı Arda Turan'ın tüm emeği bir anda yok oldu" başlığıyla haberleştirdi.

Arda Turan'ın Atletico Madrid ve Barcelona gibi büyük kulüplerde forma giydiği vurgulanan haberde, "Kötü bir yatırım büyük bir servetin sonu olabilir. Arda Turan, milyonlarca euroluk dolandırıcılık olayının kurbanı oldu. Barcelona, Atletico Madrid ve Galatasaray'da forma giyen Arda Turan, güçlü bir servete sahip oldu. Ancak bu servet yok olmuş olabilir. Ayrıca Fernando Muslera, Emre Çolak, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi futbolcular da mağdur oldu. Bu isimlerle birlikte 18 kişi daha para kaybetti” ifadelerine yer verildi.

EYÜPSPOR'DAN ARDA TURAN'A DESTEK

Seçil Erzan davası gündemden düşmezken Arda Turan'a teknik direktörlüğünü yaptığı kulüpten de destek geldi.

Eyüpspor'un Manisa FK'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından kulübün sosyal medya hesabından "Aile" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı. Yönetim ve futbolcuların Arda Turan'a sarılmaları dikkat çekti.