Seçkin Piriler'e Duman Grubu üyesi Batuhan Mutlugil'in eşi Leyla Mutlugil'den destek geldi

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze arasında yaşananlarının ardından Piriler'de Duman Grubu üyesi Batuhan Mutlugil'in eşi Leyla Mutlugil'den destek geldi. Mutlugil, Piriler'i eleştiren takipçisini sert sözlerle eleştirdi.

Seçkin Piriler'e Duman Grubu üyesi Batuhan Mutlugil'in eşi Leyla Mutlugil'den destek geldi

Üç yıl önce boşanan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler ikilisinin önceki gün karakola taşınan kavgasının yankıları sürüyor. Eski eşi Kaan Tangöze tarafından çocuklarının gözü önünde darp edildiğini iddia ederek karakola şikayetçi olan Seçkin Piriler, dün duygusal bir yazı kaleme aldı. Kaan Tangöze'nin iki çocuğunun velayetini kendisinden almak için mahkemeye başvurduğu Seçkin Piriler, isyan dolu yazısında şu satırları yazdı:

"Kadınsanız gördüğünüz şiddetin daha büyüğünü onu ispatlamak için görüyorsunuz. Kadınsanız bir özür yerine inkârla karşılaşıyorsunuz. Kadınsanız aksini ispat olarak size sunulan delil evde kameraların çekmediği nokta olduğu için 'Haksız olsak kayıt mı isterdik' diye sunuluyor. Kadınsanız şahidiniz yalancı, beyanınız intikâm hırsı, darp raporunuz bir kağıt parçası olarak gösteriliyor.

Kadınsanız kimseyi unuttuğunuza, yanınızda başka bir erkek olmadan inandıramıyorsunuz. Kadınsanız en büyük şiddeti yine kadınlardan görüyorsunuz. Kadınsanız 'Söylediğin gibi ezilmedim. Tehdidine boyun eğmedim" demek için gönderdiğiniz video, karşınıza bambaşka bir yalan olarak çıkarılıyor. Kadınsanız en kalbinizi kıracak noktadan anneliğinizden vuruluyorsunuz. Kadınsanız çocuklarınızdan ayırtılmakla tehdit ediliyorsunuz. Kadınsanız canınız evladınızın en özelini anlatmaya zorlandırılıyorsunuz. Ve işte anneyseniz bunun sizde yarattığı isyanı anlatamıyorsunuz. Ama anneler bilir ki, yine her seferinde sadece onlar için ayağa kalkıyorsunuz."

"Duymadık Demeyin" duyurdu

tv100'de ekrana gelen Duymadık Demeyin programının haberine göre zor günler geçiren Seçkin Piriler'e en büyük desteğin eski eşi Kaan Tangöze'nin solisti olduğu Duman grubunun gitaristi Batuhan Mutlugil'in eşi Leyla Mutlugil'den gelmesi ise dikkat çekti.

Leyla Mutlugil, Seçkin Piriler'in paylaşımının altına "Adam seni sevmiyor istemiyor. Mutsuz, artık başka bir hayat kurdu. Sen de yolunu çiz. Rahat bırak yani. Boşanan ilk sen değilsin. Kimbilir adamı çileden çıkaracak ne yaptı?" şeklinde yorum yazanlara çok sert ve zaman zaman da küfürlü yanıtlar verdi. 

Leyla Mutlugil, Seçkin Piriler'i eleştiren bir takipçiye "Çileden çıkarınca dayağı yersin diyor, hak ettin diyor. Kanatlı şeytan seni... Kimse kimseyi istemiyor. Şu kalın kafanıza sokun bi. Siz ne çirkin, ne haset, ne kötü insanlarsınız. Umarım başınıza gelmez demeyeceğim. Umarım başına gelir. Her ne geldiyse Seçkin'in başına hepsi tek tek başına gelsin" yorumunu yazdı.

Leyla Mutlugil daha önce Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural ile müzik konusunda yaptığı kavga ile gündeme gelmişti. Mutlugil, geçen yıl karnı burnunda Kaan Tangöze ile nikah masasına oturduğu gün de Kıvılcım Ural'ı sosyal medyadan topa tutmuş ve protesto ettiği düğün için şu satırları yazmıştı:

"Biz de evlendik, bir kamera yoktu. Bir gazeteciye haber verilmedi. Karnı ağzında artık; magazinlere poz veriyorlar. Ben hayatımda bu kadar rezil insanlar görmedim. Bir insanın her şeyi mi ucuz olur! Elemanların düğününe tabii gitmiyoruz. Çünkü mutluluklarını paylaşmıyoruz. Görünen köy kılavuz istemez herhalde."