Transfer savaşı başladı: Manchester United, Liverpool, Tottenham ve Manchester City… Fenerbahçe’nin eski yıldızı İngiliz devlerini peşine taktı!

İngiliz basınında yer alan habere göre Manchester City, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Kim Min Jae’yi transfer etmek istiyor. City’nin bu transferdeki rakiplerinin Manchester United, Liverpool ve Tottenham olduğu ifade edildi.

Transfer savaşı başladı: Manchester United, Liverpool, Tottenham ve Manchester City… Fenerbahçe’nin eski yıldızı İngiliz devlerini peşine taktı!

Fenerbahçe’de bir sezon forma giydikten sonra İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli’ye transfer olan Kim Min Jae, gösterdiği performansla adından söz ettiriyor.

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti’nin dünyanın en iyi stoperi olarak lanse ettiği futbolcu, İngiliz ekiplerini radarına taktı.

Transfer savaşı başladı: Manchester United, Liverpool, Tottenham ve Manchester City… Fenerbahçe’nin eski yıldızı İngiliz devlerini peşine taktı! - Resim : 1

İNGİLİZLER PEŞİNDE

İngiliz The Sun’da yer alan habere göre Manchester City, ‘Canavar’ lakaplı stoper Kim Min Jae’yi kadrosuna katmak istiyor. Söz konusu haberde Kim Min Jae ile ilgilenen takımların Manchester United, Liverpool ve Tottenham olduğu kaydedildi.

Transfer savaşı başladı: Manchester United, Liverpool, Tottenham ve Manchester City… Fenerbahçe’nin eski yıldızı İngiliz devlerini peşine taktı! - Resim : 2

GUARDIOL'A HAYRAN OLDU

Haberde City patronu Pep Guardiola'nın Kim'e hayranı olduğunu belirtildi. Güçlü, agresif bir oyun yapısı olan Kim’in sözleşmesinde 40 milyon sterlinlik serbest kalma maddesi bulunuyor.

Napoli formasıyla bu sezon 40 maça çıkan Kim Min Jae, 2 gol attı, 2 asist yaptı. 26 yaşındaki futbolcunun değeri Transfermarkt’a göre 50 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Transfer savaşı başladı: Manchester United, Liverpool, Tottenham ve Manchester City… Fenerbahçe’nin eski yıldızı İngiliz devlerini peşine taktı! - Resim : 3
Pep Guardiola