Türkiye'de futbolda transferde büyük kapışma.... Fenerbahçe'nin 15 milyon euro önerdiği futbolcu için Galatasaray da devrede

Crystal Palace ile bugün sözleşmesi biten golcü futbolcu Zaha ile Fenerbahçe bir süreden bu yana ilgileniyordu. Sarı lacivertlilerin paket halinde 15 milyon euro teklifte bulunduğu futbolcu için Galatasaray'ın da devreye girdiği öne sürüldü. İki ezeli rakip, sahadan sonra bu sefer de transferde karşı karşıya geliyor.

Türkiye'de futbolda transferde büyük kapışma.... Fenerbahçe'nin 15 milyon euro önerdiği futbolcu için Galatasaray da devrede

Süper Lig'de yeni sezon oldukça heyecanlı geçeceğe benziyor. Fenerbahçe şampiyonluk hasretine son vermek isterken, Galatasaray da Şampiyonlar Ligi gruplarına kalarak taraftarlarına büyük bir mutluluk yaşatmak istiyor. Bunun için de iki takım güçlü futbolculara ihtiyacı var. 

FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNDE ZAHA VARDI 

30 Haziran'da Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren ve yeni sözleşmeye imza atmayan Fildişi Sahilli futbolcu Zaha'nın serbest statüye geçmesiyle birlikte talipleri de arttı. Daha önce oyuncuya teklif yapan kulüpler arasında Fenerbahçe vardı. Fenerbahçe Zaha'ya imza parası ve maaş dahil 15 milyon euro teklif etti. Zaha ise düşünmek için süre istedi. 

GALATASARAY DEVREYE GİRDİ, ORTALIK KARIŞACAK 

Futbol kulislerinde Zaha hakkında ortaya atılan son iddia ise büyük yankı uyandırdı. L'Equipe'in haberine göre Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın da yıldız futbolcu için devrede olduğu ve teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.  

Türkiye'de futbolda transferde büyük kapışma.... Fenerbahçe'nin 15 milyon euro önerdiği futbolcu için Galatasaray da devrede - Resim : 1

FENERBAHÇE TARAFTARI ÇOK İSTİYOR

Günlerden bu yana yönetime Zaha konusunda baskı yapan Fenerbahçe taraftarının sosyal medyada günlerden bu yana Zaha ile ilgili videolar paylaştığı biliniyordu. Şimdi iki kulüpten birinin transferi bitirip bitiremeyeceği merakla beklenecek.