Türkiye'de herkesi şaşkına çeviren olay. Sokakta gezen adamı görenler gözlerine inanamadı. Önce çekindiler sonra yanına koştular

Türkiye'de herkesi şaşkına çeviren bir olay meydana geldi. Süpermen kostümü giyen bir genç, vatandaşları denemek amacıyla İstanbul sokaklarında gezdi. Vatandaşlar önce çekindi ancak daha sonra yanına giderek Süpermen ile fotoğraf çektirdi.

Türkiye'deki vatandaşların süpermeni görmeleri durumunda nasıl bir tepki vereceğini merak eden bir genç, süpermen kostümünü giydikten sonra İstanbul sokaklarında gezmeye başladı. Vatandaşlar ilk başta televizyondan izledikleri bu karakteri karşılarında görünce ne yapacaklarını bilemedi. 

GENEL OLARAK BİR ŞAŞKINLIK VARDI 

Vatandaşların suratında genel olarak bir şaşkınlık vardı. Çünkü birçoğu bu karaktere ait bir profili ilk defa canlı olarak görmüştü. Fakat İstanbul, süpermene hızlı şekilde ısındı. 

"BİZİ YENİBOSNA'YA KADAR ATSANA"

Vatandaşlar süpermene karşı zekice espriler yapmayı da ihmal etmedi. Bir vatandaşın "Bizi Yenibosna'ya kadar atsana" sözleri herkersi güldürdü. Birçok vatandaş, İstanbul sokaklarında gezen süpermen ile fotoğraf çektirdi.