Türkiye'deki tüm araç sahipleri acilen gelsin izlesin bu videoyu. Duvarın içinden şarıl şarıl geldi, ortalığı tuzla buz etti. Bizde de yaklaşıyor

Türkiye'de eylül ayından sonra şiddetli yağışların etkili olması bekleniyor. Sosyal medyada da tüm araba sahiplerinin izlemesi gereken bir video yayınlandı.

El nino hava olaylarının yaz versiyonunu yaşadık. Meteoroloji uzmanlarına göre ise el nino hava olaylarının bu sefer de kış versiyonunu yaşayacağız. Önümüzdeki eylül ayından itibaren yavaş yavaş tüm Türkiye genelinde şiddetli yağışlar etkisini göstermeye başlayacak. 

TÜM ARAÇ SAHİPLERİ İZLEMELİ 

Hava Forum tarafından da tüm araç sahiplerinin izlemesi gereken bir video yayınlandı. Söz konusu videoda, bir site içerisinde park eden aracın, yağmurdan gördüğü zarara ilişkin dakikalar yer aldı. 

ŞARIL ŞARIL GELDİ, ARABAYI PERT ETTİ

Duvardaki borudan çok güçlü bir şekilde gelen su, önce arabanın arka camını kırdı, sonrasında ise aracın her yerine şarıl şarıl doldu. Araç sahibi büyük bir zarara uğrarken, söz konusu videoyu Türkiye'deki tüm araç sahiplerinin izlemesi gerektiği belirtildi.