Türkiye'ye Afrika üzerinden geliyor. Tarih netleşti. Perşembe günü Türkiye'ye giriş yapacak. Hayırlı bereketli olsun

Meteorolojik kaynaklar tarafından hava durumu açısından yeni bir gelişme duyuruldu. Perşembe gününden itibaren Türkiye'ye Afrika üzerinden yeni bir hava dalgası geliyor. Türkiye'ye giriş yapacak. Hayırlı bereketli olsun.

Türkiye'ye Afrika üzerinden geliyor. Tarih netleşti. Perşembe günü Türkiye'ye giriş yapacak. Hayırlı bereketli olsun

Ülkemizde son 2-3 günden bu yana aşırı bir soğuk hava vardı. Bu soğuk hava, salı günü Marmara bölgesindeki illerimizde etkisini gösteren yağmurdan sonra biraz da olsa kırıldı ancak soğuk havanın önümüzdeki haftalarda kar yağışına dönüşmesi vatandaşlarımız tarafından çok isteniyor. 

Özellikle Marmara bölgesinde ikamet eden ve kar yağışına hasret kalan vatandaşlarımız kar yağışının etkili olmasını istiyor. 

Meteorololjik kaynaklar ise haftaya beklenen soğuk havalardan önce ılık bir sistemin Türkiye'ye gireceğini açıkladı. 

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Perşembe gününden itibaren yurdumuza Afrika üzerinden lodosla birlikte ılık bir hava gelecek. Cuma günü mevsim normallerinin epey üzerine çıkacağız. İstanbul 18, Ankara 15, İzmir 21, Bursa 21, Trabzon 17 derecelere ulaşacak gibi duruyor. Hafta sonu ise tekrar soğuyoruz... 

Türkiye'ye Afrika üzerinden geliyor. Tarih netleşti. Perşembe günü Türkiye'ye giriş yapacak. Hayırlı bereketli olsun - Resim : 1