tv100’ün ‘Kan ver Türkiyem’ kampanyasına ilgi büyüyor… Başakşehir Belediyesi’nden tv100 kampanyasına destek

'tv100'ün "Kan ver Türkiyem" kampanyasına ilgi giderek büyüyor. tv100'ün çağrısına bir destek de Başakşehir Belediyesi'nden geldi. Belediye çalışanları Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundu.

tv100'ün "Kan ver Türkiyem" kampanyası başladığı günden beri ses getirmeye devam ediyor. Türkiye genelinde büyük ilgi gören ve kan bağışında bulunanların sayısının hızla artıyor. Acil değil, sürekli bir ihtiyaç olan kan bağışıyla birlikte bir tüp kan, birden fazla kişiyi hayata bağlıyor.

tv100'ün kan bağışı çağrısına bir destek de Başakşehir Belediyesi’nden geldi. Belediye çalışanları ve vatandaşlar Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

tv100’ün ‘Kan ver Türkiyem’ kampanyasına ilgi büyüyor… Başakşehir Belediyesi’nden tv100 kampanyasına destek - Resim : 1

“SAĞLIĞIMIZ İÇİN KAN BAĞIŞI ÖNEMLİ”

Başakşehir Belediyesi Sağlık İşleri Genel Müdürü Taner Bingöl, kan bağışının hayat için önemli olduğunun altını çizerek, “Pandemi döneminde stokların azaldığını biliyoruz. Bu nedenle İstanbul’un bin 500 ünitelik bir ihtiyacı var. Kan stoklarının da hızla azaldığını biliyoruz. Dolayısıyla hem kendi sağlığımız hem de ihtiyaç duyanlar için kan bağışı önemli. Bizler Başakşehir Belediyesi olarak Türk Kızılay’ına kan bağışında bulunduk. tv100’ün başlatmış olduğu kampanyaya biz de destek vermek istedik. Biz de buradayız” dedi.