Ümit Özdağ! Trollerin beni korkutamaz, bağlamazsan bağlarlar…

Üç gündür topluca saldırıyorlar. Ümit Özdağ da sütre gerisinden izliyor teatral emojisiyle. Sosyal medyadaki tüm hesaplarımın altını hakaret, tehdit ve en aşağılık küfürlerle dolduruyorlar.

Öyle pis laflar dökülüyor ki foseptik çukuru ağızlarından, şaşarsınız.

Cibilliyet meselesi. Misal Ümit Özdağ’ın tutuklanmasını protesto ettiği Rauf Köse’nin Kürt vatandaşlarımıza yönelik o sapıkça ırkçı aşağılamaları haklarında yeterli fikir edinmemizi sağlıyor. Sosyal medya hesaplarından halkı alenen kışkırtmak ve yalan haberler yaymakla suçlanan bu ırkçı, Kürtleri tehcir edeceklerinden başlayıp, hepsinin veba mikrobu ve cin taifesi olduğuna varıncaya kadar saydırdıktan sonra onlara “Hz. İbrahim’i ateşe atan şerefsizler” diye hakaret ederek şöyle diyor:

ÜMİT ÖZDAĞ TROLÜNÜN KÜRT KIZLARI ÜZERİNDEN SAPIK FANTEZİLERİ

“İran gibi yapacağız. Onlarda periyodik olarak vinçler meydanlarda duruyor, kafalarına göre asıyorlar. Kürtlere belli bir yaşa kadar aşı yapılıp üremeleri engellenecek. Hatta bölgedeki valilere ilk gece hakkı (evlenen bütün Kürt kadınlarıyla ilk gün gerdeğe girme hakkı) tanınacak.”

Şu sapık fanteziye bakar mısınız?

Ümit Özdağ ve teşkilatı iktidara geldiğinde evlenen Kürt kızları için valilere ilk gece hakkı tanınacakmış. “Führer” Ümit Özdağ da bu konuda bir kanun hükmünde kararname yayınlar artık, trolünü üzecek değil ya… Özdağ tutuklanan Rauf köse adlı kişiyi MAĞDUR ilan etti. 

Seçime Yeşil Sol Parti diye katılan, eski HDP,  şimdiki, en son adıyla DHP'nin (Demokratik Halklar Partisi) KÜRT SEÇMENLERİ! Aşağıdaki sözlerim size:

“Oy verdiğiniz Kemal Kılıçdaroğlu işte bu adamla oturdu, gizli bir protokol imzalayıp Ümit Özdağ’a İçişleri Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı ve MİT Başkanlığı sözü verdi. Nasıl büyük bir tehlikenin eşiğinden döndüğünüzün farkında mısınız? Allah’tan Erdoğan kazandı. Başınıza neler geleceğini şöyle bir tasavvur edin bakalım şimdi. O 90’lı yılları mumla arardınız. Görüyorsunuz değil mi, bir aptallığınız nelere mal olacaktı.”

TUTUKLANAN SOSYAL MEDYA PROVOKATÖRÜNÜN SİCİLİ

Tutuklananlardan biri, B.K isimli kadın avukata yönelik cinsel saldırı suçu gerekçesiyle 1 yıl 8 ay hapis cezası alan, eski çalıştığı gazetesi Yeniçağ tarafından laptop çalmak ve nitelikli dolandırıcılık iddialarıyla hakkında suç duyurusunda bulunulan bir isim; Batuhan Çolak... Sosyal medyada yaydığı yalan haberlerin listesi linkleriyle birlikte yayınlandı:

1- Sosyal medyada Suriyeli bir sığınmacının kavga ettiği eczacının kolunu kopardığına dair yalan haberi yaydı.

2- Şanlıurfa Viranşehir nüfusuna kayıtlı İsmail Vartolu isimli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının videosunu "Suriye kökenli Türk askeri" yalanıyla yaydı.

3- Şırnak'ta akli dengesi yerinde olmayan Siirt nüfusuna kayıtlı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının ambulans kaçırması olayını "Suriyeliler ambulans kaçırdı" şeklinde yaydı.

4- Eski ve farklı olaylara ait videoları montajlayarak ÖSO destekçisi Suriyelilerin Türkiye karşıtı eylem yaptığı iftirasını yaydı.

5- Libya'da şehit olan MİT mensubunun kimliğini ifşa etti. Savcılık harekete geçince sosyal medya hesabının çalındığını söyledi.

6- İranlı turistler için hazırlanan Farsça broşürleri "Iğdır'da valilik binasına Arapça broşürler asıldı" şeklinde bir yalana dönüştürerek sosyal medyada yaydı.

7- 11 yaşındaki Suriyeli çocuğun bıçaklanması olayını "Suriyeli bir genç 11 yaşındaki Türk çocuğunu bıçakladı" şeklinde çarpıtarak sosyal medyada yaydı. 

Aslında hepsini toplasan, çarpıp bölsen bir adam etmez. 

SIĞINMACILARLA BAŞLADI, ARAPLAR, KÜRTLER VE ÇERKESLERLE DEVAM EDİYOR

Sadece Kürtleri değil, ÇERKESLERİ de hedefe koydular.

“Kafkas piçleri” ya da “Sinsi Çerkesler” diye afişler hazırlayıp paylaşıyorlar.

Beklenen hareket.

Ümit Özdağ bu projeyle ortaya çıktığından beri aynı şeyi söylüyorum.

Önce sığınmacılar, sonra Arap turistler, Afrikalı turistler, sonra Kürtler, ardından Çerkesler, Lazlar, Boşnaklar, Arnavutlar, Gürcüler, Romanlar…

Ümit Özdağ’ın trollerinin saldırılarının sebebi geçen perşembe günkü yazım. (*)

“Ümit Özdağ ile teşkilatını da FETÖ’cülerin akıbeti bekliyor ve o gün uzak değil…”

Böyle demiştim ve kendisine yurt dışında hazırlanan bu projeyi hayata geçiremeyeceği konusunda önemli hatırlatmalarda bulunmuştum. Demek iyi anlamamış ne demek istediğimi.

PROJENİN MERKEZİNDE FETÖ, DÜMENİNDE KÜRESEL PATRONAJ VAR

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, iki hafta önce yaptığı konuşmada ülkemizde yaşayan sığınmacıları etrafa kin ve nefret tohumu saçmanın vesilesi yaparak, sosyal fay hatlarını tetikleyerek bu ülkenin varlığına, birliğine, bekasına göz dikenleri BEŞİNCİ KOL FAALİYETİ olarak tanımlıyordu.

Beşinci kol faaliyetinin en önemli amacı İÇ SAVAŞ çıkarmak, kaos ortamıyla ülkeyi bölmek…

Aralarında onların kılığına girmiş FETÖ’cüler de cirit atıyor.

Müstafi Amiral Cihat Yaycı’ya katılıyorum. O da bu durumu, “Farklı istihbarat servislerinin desteği ile yürütülen ve FETÖ’ye ihale edilen kaos planı” diye tanımlayarak şöyle dedi Türkiye Gazetesi'nden Yılmaz Bilgen’in sorularına yanıt verirken:

“Küresel patronaj, seçimlerin hemen ertesinde sığınmacı ve düzensiz göçmen konusunu yeni sosyal karmaşa alanı olarak seçti ve projenin merkezinde FETÖ var. Karanlık ittifak, yalan, yanlış ve çarpıtılmış haberlerle üreterek iç savaş çıkarmayı, devleti yönetilemez hale getirmeyi ve nihayetinde yönetime el koymayı hedefliyor.”

Ümit Özdağ’a önerim bu sevdadan vazgeçip adam gibi siyaset yapması.

Kısaca anlaşmanı feshet diyorum.