WhatsApp'taki "Durum" sekmesi artık uygulamanın farklı bir kısmında olacak

Neredeyse her gün yeni güncelleme getiren WhatsApp durumlarını izlemek için 'Durum' sekmesine girmek gerekmeyecek. Whatsapp'a özel hikaye seçeneği artık uygulamanın farklı bir ekranında görülecek işte o güncelleme...

WhatsApp'taki "Durum" sekmesi artık uygulamanın farklı bir kısmında olacak

En popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, güncellemelerini her geçen gün arttırıyor. WhatsApp da uygulamaya getirmiş olduğu 'durum' özelliğini Instagram'dakine benzetmeyi hedefliyor.

WhatsApp'taki "Durum" sekmesi artık uygulamanın farklı bir kısmında olacak - Resim : 1Instagram'ın Ana Sayfasına girildiğinde mesajlar bölümüne geçip hikayeleri görüntülemek için sohbet listesinden o kişiye dokunarak attığı durumu izlemek mümkün oluyordu. Özelliği alan WhatsApp, yeni bir güncellemeyle Instagram'daki özelliği kendi uygulamasına da getirdi.

WhatsApp'taki "Durum" sekmesi artık uygulamanın farklı bir kısmında olacak - Resim : 2Rehberdeki bir kişi yeni bir durum paylaştığı zaman direkt olarak ‘Sohbetler’ kısmındaki profil fotoğrafından izlemek mümkün olacak. WABetaInfo’nun hazırladığı raporda platform Android 2.22.18.17 için WhatsApp beta sürümünü bazı test kullanıcılarına yayınladığını duyurdu.

WhatsApp'taki "Durum" sekmesi artık uygulamanın farklı bir kısmında olacak - Resim : 3Konuyla ilgili WhatsApp yöneticileri şu ana kadar bir açıklama gelmedi. Ayrıca uygulama son güncellemesi ile silinen mesajları kurtarma özelliği üzerinde çalıştığı ifade etmişti.