Yolun ortasında kamyonetinin kapısını açıp tepesinde zıplamaya başladı. Saniyeler sonra arabanın içinden koşarak çıkan yaratık, tüm sürücülerin aklını aldı

Yolun ortasında kamyonetinin kapısını açıp tepesinde zıplamaya başladı. Saniyeler sonra arabanın içinden koşarak çıkan yaratık, tüm sürücülerin aklını aldı. Yavru bir ayının arabadan koşarak uzaklaştığı anlar, saniye saniye kameraya yansıdı. Ayı gibi yaratıkların araçlara girmesi oldukça yaygındır ve bunun nedeni genellikle arabanın içinde bir tür yiyecek kokusu almaları ve bunu ellerinden gelen her şekilde almaları olarak bilinir.

Genelde insanlarla etkileşim halinde olmaktan hoşlanmayan ayılar, zaman zaman yiyecek kokularını takip ederek insanların olduğu bölgeye gelebilirler. Son paylaşılan, çılgın video görüntüsünde, kamyonunun tepesinde çılgınca sürücü kapısını açmaya çalışan bir adam görüldü.

Yolun ortasında kamyonetinin kapısını açıp tepesinde zıplamaya başladı. Saniyeler sonra arabanın içinden koşarak çıkan yaratık, tüm sürücülerin aklını aldı - Resim : 1

PARK HALİNDEKİ KAMYONETİN ARKASINDA BİRKAÇ ARABA GÖRÜLDÜ

Çünkü arabasının içinde ürperen bir ayı var ve onu güvenli bir şekilde dışarı çıkarmak için elinden geleni yaptığı dikkat çekti. Birincisi, adamın o sırada yolda araba kullanıyor gibi göründüğü göz önüne alındı. Bu oldukça tuhaf bi durumdu. Üstelik park halindeki kamyonun hemen arkasında birkaç araba vardı. Adamın çabaları kısa süre sonra sonuç verdi ve küçük bir ayı, kaçıp ormana doğru gitti.