Zonguldak, Karabük ve Bartın üzerinde belirecek, pıtı pıtı diye İstanbul'a yürüyecek sonra bir anda şaha kalkacak. Tarih verildi, sürpriz kapıda

Meteorolojide güvenilir tahminleriyle bilinen Hava City tarafından İstanbul için sürpriz bir hava olayı hakkında bilgi verildi. Zonguldak, Karabük ve Bartın üzerinde belirecek, pıtı pıtı diye İstanbul'a yürüyecek sonra bir anda şaha kalkacak. Tarih verildi, sürpriz kapıda.

Zonguldak, Karabük ve Bartın üzerinde belirecek, pıtı pıtı diye İstanbul'a yürüyecek sonra bir anda şaha kalkacak. Tarih verildi, sürpriz kapıda

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar kentlerine kar yağıp yağmayacağını haklı olarak merak ediyor. Yine haklı olarak Kocaeli, Bursa, Sakarya, Bolu ve Düzce de yaşayan vatandaşlarımız da yağışlardan nasibini alıp almayacaklarını sorguluyor. 

Gelen ilk sistem İstanbul'un kapısına kadar geldi ancak kar yağışları açısından bir türlü içeri girmedi. Meteorolojide güvenilir sistemler arasında yer alan Hava City ise Zonguldak, Karabük ve Bartın üzerinde belirecek, pıtı pıtı diye İstanbul'a yürüyecek sonra bir anda şaha kalkacak bir sistem hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Ayrıca sistemin gelme ihtimaline ilişkin de tarih açıklandı. 

"CUMA VE CUMARTESİ AKŞAMI BEKLENİYOR" 

Hava City'den yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Artık önümüzde Cuma akşamı ve Cumartesi için beklenen, kar için soğuğu yerinde ancak yağış konusunda yetersiz görünen bir sistem var. Birçoğunuz İstanbul için ümidi kesmiş olsanız da, dün akşam bahsettiğim o Batı Karadeniz açıklarında görülmeye başlayacağını söylediğim yağışlar an itibariyle belirmiş durumda. İstanbul, coğrafyasıyla çok kez milyon dolarlık süper bilgisayarların model çıktılarını alt etmiş bir sürprizler şehridir.

Bunu tekrarlaması için bu akşamki tüm modellerin 12z çıktılarını dikkatlice takip edeceğiz. Çünkü vade daraldı, artık köprüden önce son çıkış ! Herkes bu akşam buralarda olsun..."  

Zonguldak, Karabük ve Bartın üzerinde belirecek, pıtı pıtı diye İstanbul'a yürüyecek sonra bir anda şaha kalkacak. Tarih verildi, sürpriz kapıda - Resim : 1