6 farklı adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda binlerce hap, eroin ve ham madde ele geçiridi

Konya'da narkotik birimlerince uyuşturucu tacirlerine etkili bir operasyon düzenlendi. 6 ayrı adrese gerçekleştirilen operasyonlarda 26 bin 900 adet uyuşturucu hap, 260 gram eroin ve bir miktar ham madde ele geçirildi.

6 farklı adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda binlerce hap, eroin ve ham madde ele geçiridi

Konya'da, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyor. Son olarak Karatay ilçesine bağlı, Tatlıcak Mahallesi, Hacıibalı Mahallesi, Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi ve Beyhekim Mahalle'lerinde, 2 ev ve 4 araç olmak üzere toplam 6 farklı adrese operasyon düzenlendi.

Adreslere yapılan baskın ve aramalarda, 6 bin 900 adet uyuşturucu hap, 260 gram eroin maddesi ve bir miktar uyuşturucu madde üretiminde kullanılan ham madde ele geçirildi. Adreslerde bulunan 13 şüpheli, Uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek ve kullanmak’ suçlarından gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

6 farklı adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda binlerce hap, eroin ve ham madde ele geçiridi - Resim : 1

Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı açıkalamada, zehir tacirleriyle yapılan kararlı mücadelenin sokaklar temizlenene kadar aralıksız sürdürüleceğine yer verildi.