Adım Farah Demet Özdemir’in uğurlu gününde yayında

Demet Özdemir ile Engin Akyürek’i buluşturan “Adım Farah” dizisinin yayın günü merak konusu…

Demet Özdemir, “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinin ardından ekrana dönmeye hazırlanıyor. Bu arada “Aşk Taktikleri” ve “Dünyayla Benim Aramda” dizilerini çeken başarılı oyuncu senaryosunu çok sevdiği yeni dizisi “Adım Farah”la yakında seyirci karşısına çıkacak. O3 Medya imzalı dizide mesleği doktorluk olan göçmen bir kadına hayat veren Özdemir’in projesinin yayın günü merak konusu… Kulislerdeki bilgiye göre eğer son dakika bir değişiklik olmazsa “Adım Farah” dizisi Çarşamba günleri seyirciyle buluşacak. Demet Özdemir’in de gönlünden geçen yayın gününün Çarşamba olduğu konuşuluyor.
Bunda güzel oyuncunun son yıllardaki bütün dizilerinin de çarşamba günleri yayınlanmasının etkisi büyük… “No: 309”, “Erkenci Kuş”, Doğduğun Ev Kaderindir” dizilerinin yayın günleri hep çarşambaydı. Ayrıca Demet Özdemir’in Disney Plus’ta yayınlanan “Dünyayla Benim Aramda” dizisi de Çarşamba günleri seyirciyle buluşmuştu.
Şubat ayında FOX’ta ekrana gelecek olan dizi İran’dan kaçan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak. Dizinin kadrosunda ayrıca Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi çok değerli isimlerden oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un yazdığı diziyi Recai Karagöz yönetiyor.

Ebru Şahin’in nişanlısı Eşkıya’nın yıldızı

Ebru Şahin ile Birkan Sokullu’yla başrolünü oynadığı “Ab-ı Hayat” dizisinin adı değişmiş, dizinin ilk drafttaki ismi Lavanta Konağı’nın kullanılmasına karar verilmişti. Ülkemizin en başarılı yönetmenlerinden Hilal Saral’ın çektiği OGM Pictures imzalı diziyi güçlü kalem Nuran Evren Şit yazıyor. Dizide Birkan Sokullu Kuvayi Milliye’den beri hep 30 yaşında görünen Kemal ve Ali Tahir karakterlerine, Ebru Şahin de Harika rolüne hayat verecek. Dizide ayrıca Süreyya’yı Zerrin Tekindor, Müzeyyen’i Hümeyra, Aysel’i Gözde Seda Altuner, Sacide’yi Ayşegül Cengiz, Turgut’u Necip Memili oynuyor.
Dizinin kadrosuna son olarak flaş bir isim katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yıldızı Yalçın Hafızoğlu “Lavanta Konağı”nda Ebru Şahin’in nişanlısını canlandıracak ve Cem karakterine hayat verecek.
Öte yandan Harika’nın (Ebru Şahin) kardeşi Zeren’e de Merve Nur Bengi oynuyor. Bengi son olarak blutv’nin “Ben Bu Boşluğu Nasıl” adlı projede başrol oynamıştı. Dizide Süreyya (Zerrin Tekindor) Harika ve Zeren’in halası, Ecem Çalhan ise Miray rolüyle Harika’nın kuzeni olarak seyirci karşısına çıkacak.

Bige Önal’ın annesinin hukuk savaşı

Ünlü oyuncu Bige Önal’nın annesi Mine Baysan’ın 2,5 senedir sosyal medyada uğradığı siber zorbalığa karşı hukuk savaşı verdiği ortaya çıktı. Eski bir gazeteci olan Baysan kızına ve kendisine yönelik yazılan hakaret mesajlarıyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. Baysan’ın dilekçesinde isimleri belirtilen adreslerin bazı ünlü oyuncularla da iletişim halinde olduğu belirtildi.
Baysan’ın avukatı Tuncay Demir dilekçe de ismi geçen isimlerle ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Siber suçlar şube müdürlüğüne teskere yazılarak fail ve faillerin tespitini şüpheliler hakkında Türk Ceza Kanununun 125. Maddesine göre belirlenecek suçlar kapsamında haklarında iddianame hazırlanmasını talep etti.

O Kız dizisine flaş oyuncu

Kanal D’nin çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi “O Kız” etkileyici senaryosu ve Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner ve Ozan Orhonlu’dan oluşan kadrosuyla seyirciyi ekran başına topluyor. Özellikle Erkan Petekkaya’nın hayranlık uyandıran bir performans sergilediği dizinin kadrosuna çok güçlü bir oyuncu katılıyor. Son olarak Kasaba Doktoru’nda rol alan Sinan Albayrak diziye geçmişten gelen bir isim olarak dahil olacak ve dengeleri değiştirecek.

Ünlü haberci “Ateş Kuşları” dizisinin kadrosunda

Bozdağ Film’in “Ateş Kuşları” dizisi yüksek izlenme oranlarıyla dikkat çekiyor. Yapım şirketi yakın zamanda 35 - 45 yaşlarında sunuculuk deneyimi olan bir kadın oyuncu arıyordu. Bu isim sonunda belli oldu. Atv’nin, Star’ın Yalı Çapkını’na rakip olarak çıkardığı dizinin kadrosuna flaş bir isim katıldı. Uzun süre gazetecilik yapan, ardından Survivor’da seyirci karşısına çıkan Nazenin Tokuşoğlu “Ateş Kuşları”nın kadrosuna katıldı. Dizide Müge Anlı ve Didem Arslan’ın sunduğu formatta bir program yayınlanacak. Tokuşoğlu da bu programın sunuculuğunu yapacak.