Sıla Türkoğlu partnerine mi gönlünü kaptırdı?

Kızılcık Şerbeti’nin aşıkları Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör'e nazar değdi. İkili kaza geçirdi.
Kızılcık Şerbeti dizisi bu sezonun en çok konuşulan işlerinin başında geliyor. Gold Film’in Show TV için çektiği dizi, her hafta reytinglerini artırarak ekran yolculuğuna devam ediyor. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizi iki farklı kutuptaki ailenin çocukları Doğa ile Fatih’in evlenmesinin ardından birbirlerini tanıma sürecini anlatıyor. Dizinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu ile Fatih’i Doğukan Güngör’ün geride bıraktığımız yılın sonunda sette başlayan arkadaşlıkları ilişkiye dönüştü. Böylece bir dizi aşkı daha gerçek oldu.
İkili yılbaşını da Çeşme’de beraber geçirdi. Her iki oyuncunun fanları da bu gelişmeye çok şaşırdı. İzmir seyahatinin arkadaşça mı yoksa bir ilişkinin işareti mi olduğunu anlamaya çalıştı. Bir ankette 2022’nin en güzel 100 yüzü arasıma seçilen Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör yılbaşı tatili dönüşü kaza geçirdi. İstanbul’a dönmek için yola çıkan çift, geçirdikleri trafik kazasında büyük bir tehlike atlattı. Güngör’ün kullandığı araç büyük hasar alırken iki oyuncu kazayı yara almadan atlattı.

Sezen Aksu sahnelere mi dönüyor?

Türk müzik tarihine ölümsüz eserler kazandıran çağdaş ozanımız Sezen Aksu, 40 yıllık sahne hayatına 2016 yılında veda etmişti. Geçen yıllarda üretmeye, sanat hayatına katkı sağlamaya devam eden Aksu, her ne kadar “artık ben emekli hayatı yaşıyorum” dese de sevenleri ondan canlı şarkılar dinlemeyi çok özledi. Zaman zaman Minik Serçe’nin tekrar sahnelere dönmesi için sosyal medyada da kampanyalar da başlatılmıştı. Ancak Sezen Aksu röportajlarında sahnelere dönmeyeceğini dile getirmişti.
Son dönemde ise yakın çevresinden gelen bilgilere göre usta sanatçı sahnelere dönmeyi düşünüyor. Üstelik Aksu adına 2023 yılıyla ilgili yapılan son paylaşımda da sanatçının “Şarkı Söylemek Lazım” eseri eşliğinde sahne görüntülerine yer verilmesi dikkat çekti.
Aksu yeni yıl mesajında da şu satırlara yer verdi:
“5..4..3..2..1… 2023’te herkesin biricik ve çok değerli olduğunu fark etmesi, anlaması, hissetmesi; ve bu değere sahip çıkması dileğiyle…”
Ülkemiz için de pandemi sonrası bir yeniden doğuş yılı olması beklenen 2023’te Aksu’nun sürpriz yapıp sahnelere dönüp dönmeyeceği merak konusu…

Adım Farah’ta kim kimi oynuyor?

Demet Özdemir ile Engin Akyürek’i buluşturan “Adım Farah” dizisi bu hafta sete çıkıyor. Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Demet Özdemir İran asıllı göçmen bir temizlikçi olan Farah’ı, Engin Akyürek mafya adına çalışan Tahir’i, Fırat Tanış komiser Mehmet’i, aynı zamanda Mehmet’in kardeşi olan Derya Pınar Ak, Farah’ın oğlu Kerimşah’ın arkadaşı “Gönül”ü, Ali Sürmeli Mehmet ve Gönül’ün babası “Süleyman”ı, Lale Başar “Mehmet ve Gönül’ün annesi “Perihan”ı, Mustafa Avkıran Tahir’in patronu “Ali Galip”i, Senan Kara Ali Galip’in eşi “Vera”yı, Oktay Çubuk Vera ve Ali Galip’in oğlu “Kaan”a hayat verecek. Hasta oğlunu iyileştirmek için mücadele veren Farah’ın tanık olduğu cinayet tüm hayatını değiştirecek ve kendisini bir anda mafyanın kirli oyunlarının içinde bulacak. Dizide Kemal Burak Alper ile Mert Doğan da yer alıyor. Kerimşah’a hayat verecek çocuk oyuncu ise bu hafta belli olacak.

Ezgi Mola kapıcı Ayten’le dönüyor

Ülkemizin en iyi oyuncularından Ezgi Mola, Tims&B’nin yeni dizisi “Dünyayı Değiştiren Ayten” dizisinde başrol oynuyor. Umur Turagay’ın yönettiği diziyi Ethem Özışık yazdı. Çekimleri başlayan dizide Ezgi Mola, Arda ve Sevgi adında iki çocuğu olan kapıcı bir kadına hayat veriyor. Ayten’in erken tedavi olmazsa hayatı boyunca engelli kalacak olan kızı için paraya ihtiyacı vardır, bu yüzden de kendisine gelen teklifi kabul edip dünyayı sarsan bir olaya neden olur. Dünya liderlerinin olduğu uçağa bomba koyacaktır. Çok etkileyici bir hikâyesi ve çok konuşulacak diyalogları olan dizide Saadet Işıl Aksoy da çok başarılı bir polis olan Demet Şensoy’a hayat veriyor. Dizide Selçuk Yöntem ve Yetkin Dikinciler kilit rollere hayat veriyor. Tolga Güleç de projede 2 bölüm konuk oyuncu olacak.

Aile’de Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisi Aysel’i kim oynayacak?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Medcezir dizisinden beri televizyona iş yapmayan Serenay Sarıkaya’yı buluşturan Aile dizisi merakla bekleniyor. Son dönemin en iyi castına sahip olan diziyi Ahmet Katıksız ile Cem Toluay’ın yönetecek. Dizide Aslan’ın (Kıvanç Tatlıtuğ) işlettiği Volta adlı gece kulübünde de sahne alan sevgilisi Aysel’i canlandıracak oyuncu için titiz bir çalışma yapıldı. Rol sonunda Ecem Simge Yurdatapan’ın oldu. Hakan Bonomo’nun yazdığı dizi bir çiftlik evinde yaşayan Soykan ailesinin hikâyesini ekrana taşıyor.
Show TV’nin 2023’teki en büyük bombası olan dizide Kıvanç Tatlıtuğ "Aslan Soykan"a, Serenay Sarıkaya "Devin"e, Nur Sürer "Hülya Soykan”a, Nejat İşler "Cihan Soykan’a"a, Levent Ülgen "İbo"ya, Emel Göksu "Seher"e, Canan Ergüder "Leyla Soykan"a, Yüsra Geyik "Yağmur"a, İpek Çiçek "Ceylan"a, Umutcan Ütebay "Eko"ya, Ushan Çakır "Ati"ye, İpek Tenolcay "Neşe"ye, Mert Denizmen "Tolga"ya, Ege Yordamlı “Can”a hayat verecek.

Binnur Kaya’dan yeni reklam filmleri geliyor

Muhteşem oyuncu Binnur Kaya, bu sezon ekranda aile sıcaklığı yaşatan TMC Film imzalı “Güzel Günler” dizisiyle seyirciyle buluşuyor. Her pazar ekrana gelen dizide Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse’ye kamera karşısına geçiyor. Ünlü oyuncu aynı zamanda Getir markasının da reklam yüzü… Binnur Kaya, İbrahim Büyükak’la beraber yeni kampanyanın reklam filmleri için kamera karşısına geçecek.

Bige Önal ve Elit İşcan aynı filmde

Bige Önal ile Elit İşcan Emine Emel Balcı’nın 2. Filmi “Buradayım İyiyim”de bir araya geldi. Selanik Film Festivalinde Agora Work in Progress’e seçilen film
çok etkileyici bir kadın hikayesini beyazperdeye taşıdı. Nimet Atasoy’un cast direktörlüğünü yaptığı filmde Bige Önal’ın annesini Ayşe Lebriz canlandırdı. Filmin kadrosunda Görkem Mertsöz de rol aldı. Mertsöz, Bige Önal’ın kocasını oynuyor. Filmin yapımcısı ise Dilek Aydın - Heimatlos Films… Bige Önal fimden görüntülerini “2022’nin en büyük hediyesi, ‘Buradayım, İyiyim’ ailem” notuyla yayınladı.