Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu barıştı mı?

Yalı Çapkını dizişinin Seyran’ı Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu geçen yılın son günü ayrılık açıklaması yayınlamıştı.

25 yaşındaki Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını dizisiyle beraber kariyerindeki yükselişi sürüyor. Dünyaca ünlü bir güzellik markasının yüzü olan oyuncuya yeni reklam teklifleri yağıyor. Güzel oyuncunun geçen yılın son haftası beraber aynı evde yaşadığı Mert Yazıcıoğlu’yla ayrılık kararı alıp bunu da “4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz” sözleriyle duyurması çok konuşulmuştu. 4 yıl beraberlik yaşayan ikilinin ayrılık kararı almasının ardından aynı evde yaşamaya devam etmesi barıştıkları yorumuna neden oldu.
Ancak Uskumruköy’deki bir sitede bulunan 2 katlı villada yaşayan ikilinin barışmadığı, sadece arkadaşlıklarının devam ettiği öğrenildi. Dizi setinin yoğunluğu nedeniyle hemen yeni eve çıkamayan Saraçoğlu’nun bu nedenle kısa bir süre daha eski evinde kaldığı ve eşyalarını yavaş yavaş yeni evine taşıdığı öğrenildi.

Farah Zeynep Abdullah’ın ‘Adım Farah’ dizisiyle ilgili yaşadığı büyük şaşkınlık

Adım Farah dizisi dün sete çıktı. Recai Karagöz’ün yönettiği dizi İran asıllı bir kadının göçmen olarak geldiği İstanbul’da balon hastası olan oğlunu yaşatmak için verdiği büyük mücadeleyi etkileyici bir dille anlatıyor. Dizinin yapım şirketi O3 Medya’nın geçen sezon proje için ilk görüştüğü ismin Farah Zeynep Abdullah olduğu öğrenildi. O dönem televizyona iş yapmak istemediği için teklifi kabul etmeyen ünlü oyuncunun “Diziye bu ismi vermeyi düşünmüyorsunuz, değil mi?” diyerek yapımcıya yaşadığı şaşkınlığı dile getirdiği öğrenildi. Abdullah’ın Türkiye’de Farah adını taşıyan en ünlü isim kendisi olduğu için isminin diziye verilmesinden rahatsız olduğu konuşuluyor. Google verilerine göre Türkiye genelinde Farah isminin kullananların sayısı 594, İstanbul'da Farah ismine sahip kişi sayısı ise 68…

Alparslan dizisine flaş oyuncu

TRT’nin sevilen dönem dizisi “Alparslan Büyük Selçuklu” pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Peş peşe ayrılıkların yaşandığı diziye Umut Karadağ’ın ardından bu akşam Yınal beye hayat veren Uygar Özçelik projeye veda ediyor. Akli Film’in imza attığı, Sedat İnci’nin ise yönettiği dizinin kadrosuna flaş bir isim katılıyor. Son olarak İyilik’te rol alan Özgür Çevik, “Alparslan Büyük Selçuklu”nun kadrosuna dahil oldu.Başarılı oyuncu dizide Bizans komutanı Leon’a hayat verecek. Öte yandan 2 yıldır süren dizinin 57. Bölümde ekrana sezonu bitirmesi planlanıyor. Dizinin 3. Sezonunda da devam edip etmeyeceği Barış Arduç’un vereceği karara bağlı…

Ab-ı Hayat dizisine bomba isim

Aşk-ı Memnu efsanesinde büyük emeği olan Emmy Ödüllü yönetmen Hilal Saral’ın yeni dizisi Ab-ı Hayat merakla bekleniyor. Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures’ın imza attığı dizi hep 30 yaşında görünen bir adamın hikâyesini anlatıyor. Star TV için çekilecek olan dizide Birkan Sokullu, Ebru Şahin başrolü başrolü paylaşacak. Güçlü kalem Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı dizide usta oyuncu Hümeyra, Sadakatsiz’in Gönül’ü Gözde Seda Altuner, Ayşegül Cengiz rol alacak.
Dizinin kadrosuna son olarak çok bomba bir isim katıldı. Darmaduman dizisinde yakın zamanda seyirci karşısına çıkan Necip Memili “Ab-ı Hayat”la el sıkıştı. Memili, Sokulu’nun arkadaşına hayat verecek. Dizinin çekimleri ay sonunda başlayacak.

Yeni reklam anlaşması yapan Neslihan Atagül’e flaş teklif

Bu sezon eşi Kadir Doğulu’yla başrolünü paylaştığı “Gecenin Ucunda” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Neslihan Atagül’e yeni teklifler gelmeye devam ediyor. Gecenin Ucunda sezon sonunda bitecek olan Atagül’e Akli Film’den teklif gitti. Başarılı oyuncuya çekimleri bahar sonuna kalan İlhan Şen’in başrolünü oynayacağı Selahahattin Eyyubi dizisi için teklif gitti.
Öte yandan geçen yaz oynadığı Netflix’in Ahh Belinda filmini merakla bekleyen güzel oyuncu bir de reklam anlaşması yaptı. Atagül, kozmetik markası New Well’le el sıkıştı. Markanın eski reklam yüzü Ebru Şahin’di…

Süreç Film’den günlük dizi

Reyting rekortmeni “Üç Kız Kardeş” dizisine imza atan Ali ve İnci Gündoğdu’nun patronu olduğu Süreç Film, günlük dizi çekmeye hazırlanıyor. “Fedakar” adlı diziyi Mehmet Uyar yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Özgür Pak oturacak. Çok etkileyici bir hikayesi olan Fedakar’da başlıca rolleri Berkay Veli, Aybüke Yılmaz, Doğaç Meriçliler, Mihriban Er ve Kahraman Sivri başlıca rolleri paylaşacak. Dizi tüm dünyaya günlük dizi satan ve bu alanda ciddi oranda gelir elde eden Kanal 7’de yayınlanacak.

Yargı’nın Savcı Derya’sının zor günleri

Yargı dizisinin sevilen karakterlerinden Savcı Derya’ya hayat veren Şükran Ovalı geçen hafta çok zor günler geçirdi. Ünlü oyuncunun kızı Mihran rahatsızlandı. Ovalı, üzerine titrediği 4 yaşındaki kızının ateşler içinde yandığını görünce hemen soluğu hastanede aldı. Altunizade’deki Acıbadem Hastanesi’ne giden Ovalı kızının ateşi düşmeyince 2 gün hastanede kaldı. Uygulanan tedavi sonrası Mihran iyileşti, Ovalı da rahat bir nefes aldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Suna’sının 10 parmağında, 10 marifet

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cezayir'in (Oktay Kaynarca) kızı Suna'yı canlandıran Mina Derman, son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından… Mina Derman, dizi ve okul dışında da yetenekleriyle dikkat çekiyor. Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Televizyon bölümü 3.sınıf öğrencisi olan Derman, set ve okuldan fırsat buldukça resim ve mozaik yapıyor. Mina Derman yaptığı eserleri arkadaşlarına hediye ederken ilerleyen dönemde de sergi açmak için çalışmalarını sürdürüyor.