Alman kupa şampiyonu, Fenerbahçe'nin Türk yıldızı için 25.000.000 euro'yu cepten çıkardı. Ali Koç'un kapısını çalacaklar

Tarihinde Almanya Kupası'nı müzesine götüren ekipler arasında yer alan bir ekip, Fenerbahçe'nin parlayan oyuncusu ise 25.000.000 euro'yu cepten çıkardı.

Alman kupa şampiyonu, Fenerbahçe'nin Türk yıldızı için 25.000.000 euro'yu cepten çıkardı. Ali Koç'un kapısını çalacaklar

Fenerbahçe'de sezon sonunda çok oyuncuya teklif gelecek gibi gözüküyor. O oyunculardan birinin başını da Almanya maçında gösterdiği performansla bir kez daha kendisine hayran bırakan Ferdi Kadıoğlu çekiyor. 

ATTIĞI GOL YENİDEN OKLARI ÜZERİNE ÇEKTİ

Türk milli takımının Almanya ile oynadığı hazırlık maçında attığı güzel gol ile oyununu süsleyen Ferdi Kadıoğlu bir anda yeniden Avrupalı takımların oklarını üzerine çekti. Dünyadan birçok kulüp temsilcilerini Ferdi'yi izlemeleri için yeniden görevlendirdi. 

Alman kupa şampiyonu, Fenerbahçe'nin Türk yıldızı için 25.000.000 euro'yu cepten çıkardı. Ali Koç'un kapısını çalacaklar - Resim : 1

ALMAN EKİBİ DE TEKLİF HAZIRLADI

Socceres'de yer alan bir habere göre ise Almanya Kupası'nı müzesine götüren sayılı ekipler arasında yer alan Leipzig de Ferdi Kadıoğlu için bir teklif hazırladı. Leipzig, Ferdi Kadıoğlu için 25.000.000 euro'yu gözden çıkardı.

Alman kulübü temsilcilerinin sezon sonunda yöneticilerini göndererek Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kapısını çalacağı belirtildi.