Düşük faizli konut kredisi kampanyası son durum! 1.20 Düşük faizli konut kredisi şartları neler, kimler alabilir ve ne zaman çıkacak?

Düşük faizli konut kredisi kampanyası şartları, tarihleri ve başvurularına ilişkin araştırmalar devam ediyor. İlk kez ev alacakları yakından ilgilendiren kampanya ayrıntılarını öğrenmek isteyen binlerce kişi “1.20 Düşük faizli konut kredisi şartları neler, kimler alabilir ve ne zaman çıkacak?” sorusuna yanıt arıyor. İşte Düşük faizli konut kredisi kampanyası hakkında son durum.

İlk kez ev alacaklar dikkat! 1.20 düşük faizli konut kredisi kampanyası şartları, başvurusu ve ödeme planları hakkında araştırmalar devam ediyor. Hükümet ev sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar için harekete geçti. BDDK, ikinci konutunu alacaklar için kredi sınırlaması getirmiş olup kampanyaya başvuruda bulunmak isteyenler “1.20 Düşük faizli konut kredisi şartları neler, kimler alabilir ve ne zaman çıkacak?” sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Düşük faizli konut kredisi kampanyası güncel bilgiler.