Emekli zammı için gözler Kasım ve Aralık enflasyon verilerinde! 2024 Ocak zammı/Emekli maaş zammı ne kadar olacak, yüzde kaç zam gelir?

2024 Ocak Emekli zammı için gözler enflasyon verilerine çevrildi. 6 aylık enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından artış oranı da netleşecek. Bu kapsamda; Kasım ve Aralık ayı verileri için resmi açıklama beklenirken milyonlarca emekli Ocak emekli maaşının ne kadar olacağını öğrenmek istiyor. Peki; en düşük emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL? İşte emekli zammı son dakika gelişmeleri.

Emekli zammı son gelişmeler için araştırmalar sürüyor. Yeni yıla kısa bir süre kala milyonlarca kişi "2024 Ocak zammı/Emekli maaş zammı ne kadar olacak, kaç TL?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Son gelişmelere göre; emeklilerin 4 ayda alacakları zam oranı yüzde 29,40 oldu. Ancak bu zam Ocak ayındaki maaşlara yansıyacağı için her ay açıklanan aylık enflasyon oranında birikimli olarak hesaplanacak. Peki; en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte 2024 Ocak zammı/Emekli zammı son dakika gelişmeleri!