Yaşam

Cuma başlıyor dikkat

Meteoroloji hesabı Meteoroloji Bey hesabı tarafından duyuruldu. Türkiye'de cuma gecesi başlıyor, pazartesiye kadar bam bam bam.

Çin'in en ilginç aşçısı!

Çin'de ilginç bir şekilde yemek yapan kadın, sosyal medyada gündem oldu. Kadının yaptığı yemeğin adını bilen çıkmadı.

Van'dan Türkiye için kıyamet alameti

Van ilimizden resmen Türkiye için kıyamet alameti geldi. Vatandaşlar doğadaki o manzarayı görünce "Başımıza taş yağsa daha iyiydi" yorumlarında bulundu.

Sinop’ta kümeste tavuk bırakmamıştı

Sinop'ta kümeste tavuk bırakmayan hayvanın sonu üzücü oldu. Köylülerin hayvanı bulduğu şekil maalesef ki yürekleri parçaladı.

Doğanın süper istilacısı Muğla'da ortaya çıktı

Doğanın süper istilacısı bu sefer Muğla'nın Marmaris ilçesinde ortaya çıktı. Vahşi doğanın içinde ilçe merkezine kadar inen vahşi ve saldırgan türün saldırdığı yer ise korkunç. Adeta altını üstüne getirdiler. Gören herkes şaşkınlıkla ağzını kapadı. Türkiye'nin başına bela olacak.

Her eve lazım

Doğadaki evlerde mutlak işe yarayan bir sistem sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları "Her eve lazım" yorumlarında bulundu.

Elazığ'da yeni bir canlı türü keşfedildi

Elazığ'da yeni bir canlı türü keşfedildi. Türkiye'de Batman ve Bitlis'ten araştırmacılar hemen bölgeye gitti. Bilim insanları tarafından tespit edilen 2 yeni tür hemen kayda alındı.

Afrika'da yumurtalarını bırakıp Türkiye'ye geldi

Afrika'da yumurtalarını bırakıp, Türkiye'ye giriş yapan ve hızla 0'lanan hayvan Kırıkkale'de ortaya çıktı. Nesli tükenme tehdidi ile karşı karşıya olan ve yırtıcı bir kuş türü olarak kabul edilen ender tür bir süre Türkiye'de misafir olacağa benziyor. Onu gördüğünüzde dikkatli olun. Haritadaki yerlere dikkat.

İç Anadolu'ya cumartesi uyarısı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından İç Anadolu bölgesindeki illerimiz Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Aksaray ve Kırıkkale'ye cumartesi günü uyarısında bulundu.

Türkiye'nin çatısına zorlu tırmanış

Türkiye'nin çatısı olarak kabul edilen ve birçok dinde kutsal kabul edilen Ağrı Dağı'nın zirvesine tırmanan dağcıların buz tutan yüzleri şaşkınlığa neden oldu. Nisan ortasında hala dondurucu soğukların etkili olduğu Ağrı Dağı'nın zirvesine gerçekleştirilen zorlu tırmanış gece boyu devam etti.

Türkiye'ye yeni cumartesi uyarısı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Türkiye'ye cumartesi gecesi hakkında son kez bir uyarıda bulundu. Vatandaşların gece vaktinde evden oraya çıkmaması gerekiyor.