Bu burçlara sahip sevgilisi olanlar yandı! 'Bir ömür böyle geçer mi?' diyeceksiniz!

Tüm burçlar kendilerine has özelikler barındırsalar da bazıları bir özellikleriyle öne çıkar. Özellikle bazı burçlar vardır ki dram duygusu onların adeta içine işlemiştir. İşte en dramatik 5 burç…

Bu burçlara sahip sevgilisi olanlar yandı! 'Bir ömür böyle geçer mi?' diyeceksiniz!

Her burç kendine özgü özelliklere sahiptir ve bunlardan bazıları genellikle artan bir dram duygusuyla ilişkilendirilir. Bu kişiler dikkat çekme eğilimindedirler, yoğun duygular sergilerler ve bazen eylem ve tepkilerinde oldukça oyuncu olabilirler. İşte astrolojideki en dramatik burçlar...

Bu burçlara sahip sevgilisi olanlar yandı! 'Bir ömür böyle geçer mi?' diyeceksiniz! - Resim : 1

TERAZİ

Denge ve uyum tarzlarıyla tanınan teraziler, bazen çok dramatik olabilir. Güzelliğe ve estetiğe değer veren bu teraziler, genel olarak duygusal karmaşa içinde bulunurlar. Kararsızlıklarına drama katkıda bulunabilen teraziler, ilişkilerinde dengeyi bulmakta zorlanır.

Bu burçlara sahip sevgilisi olanlar yandı! 'Bir ömür böyle geçer mi?' diyeceksiniz! - Resim : 2

AKREP

Drama deyince ilk akla gelen burçlardan olan Akrep burcu bireyler, duygularını derin şekilde yaşarlar. Manyetik bir kişiliği olan bu burç, başlarını cezbetme yeteneği ile bilinir. Onlarla ilgili sorun, tümü dramatik doğalarına katkıda bulunan kıskançlık, sahiplenme ve yoğun duygusal patlamalara eğilimli olabilmeleridir.

Bu burçlara sahip sevgilisi olanlar yandı! 'Bir ömür böyle geçer mi?' diyeceksiniz! - Resim : 3

BALIK

Çok hassas olabilen ve duygusal iniş ve çıkışlara eğimli olabilen Akrep burcu bireyleri canlı bir hayal gücüne sahiptirler. Bunun yanında genellikle fantezi dünyalarında kaybolurlar. Balık burcu bireyleri çok dramatik olan yaratıcılığa ve sanatsal ifadeye eğilimlidir. Hikâye anlatma yetenekleri olan Balık burcu bireyleri, kendi anlatılarına derinden bağlanarak hayatlarını devam eden bir drama gibi hissettirebilirler.

Bu burçlara sahip sevgilisi olanlar yandı! 'Bir ömür böyle geçer mi?' diyeceksiniz! - Resim : 4

İKİZLER

Çok hızlı düşünmelerinin yanı sıra ortamlara uyarlanabilir bir yapıları olan İkizler burcu bireyleri, mükemmel bir iletişimcilerdir. Çok hızlı ruh hali değişimi yaşayabilen ve öngörülemez halleri bulunan ikizler dramaya eğimlidirler. Merak ve heyecana susamışlık nedeniyle genellikle dramatik durumlara kapılır.

Yengeç, Başak, Yay, Kova, Koç ve Boğa burlçarı bağırmak ve kalplerinde öfke nöbetleri geçirmek isteyebilirler. Ancak yüzeyde çok sakindirler. Duruma göre nasıl hareket edeceklerini iyi bilmektedirler.