Bu yıkık ev hakkındaki detayı öğrenenler büyük bir üzüntü yaşıyor... Kahramanmaraş'ta...

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinde Pazarcık ilçesinin Şahintepe köyü sakinlerinden olan Mustafa Keklik’in, 35 yıl para biriktirip yaptırdığı evi bir anda yerle bir oldu. Keklik yıllarca para biriktirdikten sonra yaptırabildiği evinde sadece 5 ay yaşadıklarını ifade etti.

Bu yıkık ev hakkındaki detayı öğrenenler büyük bir üzüntü yaşıyor... Kahramanmaraş'ta...

Asrın felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinin Şahintepe köyünde birçok insanın evi yıkılırken bir kısmı ise hasarlı durumda olduğu ifade edildi. Evi yıkılan sakinlerden Mustafa Keklik, 35 yıl boyunca biriktirdiği parayla yaptırdığı evde ailesiyle sadece 5 ay oturabildi.

 Bu yıkık ev hakkındaki detayı öğrenenler büyük bir üzüntü yaşıyor... Kahramanmaraş'ta... - Resim : 1

“1 DAKİKADA YERLE BİR OLDU”

35 senelik emeğinin yerle bir olduğunu söyleyen Keklik, "Benim ev işte burada. 30-35 senelik bir ailenin emeği yerle bir oldu. Benim tekrardan böyle bir ev yapmaya 35 senelik daha ömrüm de yok, gücüm de yok. Biz köy olarak gurbetçiyiz. Şirketlerde çalışan kıt kanaat geçiren insanlarız. 4-5 aydır oturmaya başlamıştık. Allah nasip etmedi. Çok şükür evimiz yıkılmasına rağmen canımız sağ kaldı. 1 dakikada yerle bir oldu" ifadelerini kullandı. 

Bu yıkık ev hakkındaki detayı öğrenenler büyük bir üzüntü yaşıyor... Kahramanmaraş'ta... - Resim : 2

Bu yıkık ev hakkındaki detayı öğrenenler büyük bir üzüntü yaşıyor... Kahramanmaraş'ta... - Resim : 3