"Meral Akşener'in masaya getirdiği isimlere 4 parti liderinden onay çıkmadı!" Deniz Gürel'den çok konuşulacak 6'lı masa kulisi: Sağlam bir kaynağımdan flaş bir bilgi geldi!

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programında altılı masanın son toplantısıyla ilgili kulis bilgilerini paylaştı. Gürel "Flaş bir bilgi geldi. Babacan, Karamollaoğlu, Davutoğlu ve Gültekin Uysal, ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ demiş ancak Meral Akşener, İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı masaya getirmiş." dedi.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, ceza hukukçusu Hasan Sınar, avukat Serkan Toper, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel ve Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisinin yer aldığı 6'lı masanın 12'nci toplantısının ardından yayımlanan ortak açıklama programda masaya yatırıldı.

"İMAMOĞLU VE YAVAŞ'A ONAY ÇIKMADI" 
Gürel "Sağlam bir kaynağımdan flaş bir bilgi geldi. DEVA lideri Ali Babacan, Saadet lideri Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ve Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ demiş ancak Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı masaya getirmiş. Ancak diğer 4 liderden bu iki isme onay çıkmamış. Yine Akşener’in ‘anket yapalım’ önerisi masada kabul görmemiş. Akşener’in yarın genel idare kurulu ve il başkanlarıyla yapacağı toplantıdan sonra nihai karar konusunu netleştireceği sıcağı sıcağına bana gelen bilgiler arasında." ifadelerini kullandı.