Erkek arkadaşı yüzünden tartıştığı annesini öldürdü! Son görüntüleri ortaya çıktı!

Ankara'da Dilara Alagöz (25), erkek arkadaşı ile görüşmesine izin vermeyen annesi Ayşe Alagaz'ü (55) bıçaklayarak öldürdü. Ardından inşaat halindeki binanın 10. katından atlayarak intihar eden kadının, olaydan 4 saat önce annesi ile birlikte son görüntüleri ortaya çıktı.

Erkek arkadaşı yüzünden tartıştığı annesini öldürdü! Son görüntüleri ortaya çıktı!

Dün saat 16.00 sularında, Keçiören ilçesine bağlı Çaldıran Mahallesi'nde yaşanan olayda, Dilara Alagöz, erkek arkadaşı ile görüşmesini engelleyip telefonunu elinden alan annesi Ayşe Alagöz ile tartışmaya başladı. Anne kız arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönmesiyle, Dilara Alagöz, mutfaktan aldığı bıçakla annesini boynundan ve sırtından bıçaklayarak. Olayın ardından evden çıkan Dilara Alagöz, evlerinin yakınında bulunan inşaat halindeki bir binanın 10'uncu katından aşağı atlayarak intihar etti. Anne kızın cenzeleri, otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Bolu'da toprağa verildi.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Anne ve kızının olaydan 4 saat önce birlikte markete gittiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, Dilara Alagöz'ün markete girdiği, annesinin dışarıda beklediği ve alışveriş yaptıktan sonra birlikte ayrıldıkları kaydedildi.

Erkek arkadaşı yüzünden tartıştığı annesini öldürdü! Son görüntüleri ortaya çıktı! - Resim : 1