Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan transfer müjdesi! “Birkaç transfer yakında bitebilir, çok önemli oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, transfer çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Birkaç transfer yakında bitebilir. Çok önemli oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bunların başında da kaleci var. Yıldız oyuncudan ziyade olması gereken yerlere transfer yapacağız" dedi. Kartal ismi Fenerbahçe ile anılan Cengiz Ünder için, "Cengiz Ünder üzerinden gitmeyelim. Cengiz gibi, Avrupa'nın önemli kulüplerinden oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan transfer müjdesi! “Birkaç transfer yakında bitebilir, çok önemli oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu’nda Zimbru ile oynanacak olan maç öncesi düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

TRANSFER ÇALIŞMALARINDA SON DURUM

Transfer çalışmalarına değinen Kartal, şunları söyledi:

Birkaç transfer yakında bitebilir. Çok önemli oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bunların başında da kaleci var. Yıldız oyuncudan ziyade olması gereken yerlere transfer yapacağız. Tabii içlerinde yıldız oyuncular da olacak. Başkanımız kaleci transferini yürütüyor. Her türlü çabayı gösteriyor. Biz de bu transfer için başkanımızla görüştük.

CENGİZ ÜNDER

Cengiz Ünder üzerinden gitmeyelim. Cengiz gibi, Avrupa'nın önemli kulüplerinden oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor.

"BIRAKTIĞIMIZ OYUN SİSTEMİNİ DEVAM ETTİRECEĞİZ"

Kartal oyun sistemi hakkında ise şunları dile getirdi:

“Geçen sene farklı bir oyun sistemi vardı. Bizim oyun sistemimiz farklı. Bıraktığımız oyun sistemini devam ettireceğiz. Antrenmanlarda zorluklar yaşayabiliyoruz. Geçmişte beraber çalıştığımız oyuncular ne istediğimizi biliyor. Yeni arkadaşlara da çok net istediğimi anlattım. Onlar da bunu yavaş yavaş anlamaya başladı. Oyun felsefemizle ilgili inşallah güzel sinyaller veririz ve lige iyi başlarız.”