FENERBAHÇE TRANFSFER HABERLERİ: Fenerbahçe, rotayı ABD'ye çevirdi! Valencia'nın takım arkadaşı için ilk teklif yapıldı!

Fenerbahçe, Los Angeles takımında forma giyen Ekvadorlu orta saha oyuncusu Jose Cifuentes için satın alma opsiyonlu transfer teklifi yaptı. Sarı lacivertliler, futbolcuyu 1.5 sezon kiraladıktan sonra 4 milyon Dolar ödeyerek transfer etmek istiyor. ABD ekibi ise bu ücreti tek seferde talep ediyor.

FENERBAHÇE TRANFSFER HABERLERİ: Fenerbahçe, rotayı ABD'ye çevirdi! Valencia'nın takım arkadaşı için ilk teklif yapıldı!

Transferin son günlerinde Fenerbahçe'de hareketlilik yaşanıyor. ABD MLS ekibi Los Angeles'tan Diego Rossi'yi 5.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katan Fenerbahçe, bu takımdan yeni bir isime kanca taktı. Ajansspor'un haberine göre sarı lacivertliler, Ekvadorlu futbolcu Jose Cifuentes için kulübüyle görüşüyor. 

TEKLİF YAPILDI

Fenerbahçe ilk etapta futbolcuyu bu sezon sonuna kadar 500 bin Dolar, gelecek sezon 1.5 milyon dolar, 1.5 sezonun sonunda ise 2 milyon Dolar bonservis bedeli ödüyerek kadrosuna katmaya çalışıyor. 

FENERBAHÇE TRANFSFER HABERLERİ: Fenerbahçe, rotayı ABD'ye çevirdi! Valencia'nın takım arkadaşı için ilk teklif yapıldı! - Resim : 1

TRANSFER ÜCRETİNİ TEK SEFERDE İSTİYORLAR

ABD ekibi 4 milyon Dolar transfer ücretini tek seferde talep ediyor. MLS'te şimdiye kadar 80 maça çıkan merkez orta saha bu maçlarda 13 gol attı, 13 asist yaptı. 

Öte yandan Cifuentes'in bonservis değeri Transfermarkt'a göre 12 milyon Euro olarak gösteriliyor.