Fenerbahçe'nin servet teklif ettiği Zaha hakkında taraftarları kahreden haber: Futbolu İngiltere'de bırakmak istiyor

Fenerbahçe'de taraftarların son günlerde gündeminden düşmeyen Zaha hakkında üzücü bir haber geldi. Crystal Palace'nin haftalık 200 bin pound ile yeni bir sözleşme teklif ettiği futbolcunun kulübünde kalmaya sıcak baktığı iddia edildi. Zaha'nın futbolu Crystal Palace'da bırakmak istediği öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin servet teklif ettiği Zaha hakkında taraftarları kahreden haber: Futbolu İngiltere'de bırakmak istiyor

Yeni sezonda iyi bir takım kurulması isteyen Fenerbahçe taraftarı gündeme gelen isimlerden memnun. Ancak yönetinin bu transferleri hızlı bir şekilde bitirmemesi taraftarı endişelendiriyor. Sarı lacivertli taraftarın son günlerde en çok istediği futbolcuların başında gelen Zaha hakkında ise üzücü bir gelişme yaşandı.

SERBEST KALMASININ ARDINDAN YENİ TEKLİF YAPTILAR

Crystal Palace, sözleşmesi biten oyuncusuna haftalık 200 bin pound değerinde yeni bir sözleşme önerdi. Arabistan ve Türkiye'den gelen diğer teklifleri de değerlendireceğini belirten Zaha, Fenerbahçe'nin teklifini de değerlendirmeye aldı. Hatta Zaha'nın temsilcileri ve Fenerbahçe yöneticilerinin yemekte bir araya geldiği ve kararın kısa süre içerisinde Fenerbahçe tarafına ileteceği öne sürüldü. 

"FUTBOLU CRYSTAL PALACE'DE BIRAMAK İSTİYOR"

Bu gelişmelerin yaşandığı sırada Zaha hakkındaki üzücü gelişmeyi yayıncı kuruluş BEINsport'sun muhabiri Ünal Emin Canbay paylaştı. Canbay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı, "Zaha, futbolu Crystal Palace'de bırakıp takımın efsaneleri arasında yer almak istiyor ve fitness çalışmaları için Crystal Palace tesislerine gitmeye devam ediyor. Crystal Palace, geçen hafta Zaha'ya 200 bin teklif verdi. Yakın çevresi ise kendisine "Transfer ol,  teklifleri değerlendir, kariyerin için farklı bir adım olur. 30 yaşındasın ilerleyen yaşlarda tekrar Crystal Palace'ye giden futbolu buraya bıraksın."diyor ki Zaha bu konuda kararsız. Henüz bir kararı yok." 

Fenerbahçe'nin servet teklif ettiği Zaha hakkında taraftarları kahreden haber: Futbolu İngiltere'de bırakmak istiyor - Resim : 1