Galatasaray, Nelsson’un alternatiflerini belirledi! İki isimden biri öne çıktı!

Galatasaray, Danimarkalı stoper Victor Nelsson’un takımdan ayrılma durumuna karşı Maik Nawrocki’yi transfer listesine ekledi.

Galatasaray, Nelsson’un alternatiflerini belirledi! İki isimden biri öne çıktı!

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor. Eksik bölgeleri için transfer görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılı takımda, birçok futbolcu da başka takımların transfer listesinde yer alıyor. Bu isimlerden biri de Victor Nelsson.

20 MİLYON EURO TEKLİF GELDİ

İngiliz ekibi Tottenham Hotspur’un bonuslarla beraber 20 milyon euro teklif ettiği futbolcunun takımdan gitme durumu bulunurken sarı kırmızılı takım bu futbolcunun alternatiflerini belirledi.

Galatasaray, Nelsson’un alternatiflerini belirledi! İki isimden biri öne çıktı! - Resim : 1

ALTERNATİFLERİ BELİRLENDİ

Berk Göl’ün haberine göre sarı kırmızılı takım Nelsson giderse Jesper Daland ve Maik Nawrocki isimlerinden birini transfer etmek istiyor.

Galatasaray, Nelsson’un alternatiflerini belirledi! İki isimden biri öne çıktı! - Resim : 2
Jesper Daland

 

BİR İSİM ÖNE ÇIKIYOR

Listenin en üst sırasında yer alan ismin Maik Nawrocki olduğu kaydedildi.

Polonya ekibi Legia Varşova takımında forma giyen 22 yaşındaki Polonyalı futbolcu çıktığı 31 maçta 4 gol attı, 1 asist yaptı. Genç futbolcunun değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

Jasper Daland ise Belçika Ligi ekiplerinden Cercle Brugge takımında forma giyiyor. 23 yaşındaki Norveçli futbolcu bu sezon çıktığı 32 maçta 1 gol attı.

Galatasaray, Nelsson’un alternatiflerini belirledi! İki isimden biri öne çıktı! - Resim : 3
Maik Nawrocki