Galatasaray'da büyük şok! Sözleşmesine 25 milyon euro serbest kalma maddesi konulacak futbolcu masadan ayrıldı

Galatasaray'da Sacha Boey şoku yaşanıyor. 25 milyon euro serbest kalma maddeli ve 3 kat maaşlı yeni bir sözleşme imzalanmak istenen Boey, masadan kalktı. Futbolcu, kendisine yönelik teklifleri de değerlendirmeye alacak.

Galatasaray'da büyük şok! Sözleşmesine 25 milyon euro serbest kalma maddesi konulacak futbolcu masadan ayrıldı

Galatasaray'da Mauro Icardi'den sonra taraftarların en sevdiği futbolcular arasında yer alan Sacha Boey konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. 

Yıldız futbolcunun sözleşmesinin sonuna gelinmesinin ardından Galatasaray yönetimi, başarılı futbolcuyu kadroda tutmak için kolları sıvamıştı. Sarı kırmızılı yöneticiler Boey ile yeni sözleşme görüşmelerine geçtiğimiz aydan bu yana devam ediyor. 

Galatasaray'da büyük şok! Sözleşmesine 25 milyon euro serbest kalma maddesi konulacak futbolcu masadan ayrıldı - Resim : 1

25 MİLYON EUROYA SERBEST KALIR MADDESİ

Yıldız futbolcuya yapılacak yeni sözleşmeye "25 Milyon euro karşılığında serbest kalır" maddesi koydurmak isteyen Galatasaray, futbolcunun maaşını da 3 katına çıkaracaktı ancak beklenmeyen gelişmeler yaşandı. 

İngiltere ve Almanya'dan çok sayıda talibi bulunan Boey, bu teklifleri de değerlendirmek için şimdilik sözleşme masasından kalktı. Sarı kırmızılı yönetimin konuyla ilgili nasıl bir yöntem izleyeceği merak ediliyor.