İngiliz devinin getirdiği 30 milyon euro hemen kasaya konulacak. Galatasaray'ın parlayan yıldızına transferde onay çıktı. Resmi teklif gelince uçağa binecek

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da parlayan yıldız Nelsson'a İngiltere'den 30 milyon euro'luk teklif yapılacağı iddia edilmişti. Sarı kırmızılı yönetim bu rakamı bile beklemeyecek. Dursun Özbek'in 20 milyon ve üzerindeki bir rakam dahilinde bile transfere onay verdiği iddia edildi. Nelsson, resmi teklif gelince takımdan ayrılacak. Bunun devre arasında olması bekleniyor.

İngiliz devinin getirdiği 30 milyon euro hemen kasaya konulacak. Galatasaray'ın parlayan yıldızına transferde onay çıktı. Resmi teklif gelince uçağa binecek

Transferde Fenerbahçe ile birlikte bu sezonun gözde takımlarından Galatasaray'da yıldız futbolculara teklif yağmaya devam ediyor. 

Sarı kırmızılarda Davinson Sánchez'in gelmesinin ardından yedek kalmaya başlayan Nelsson da teklif yapılan oyunculardan biri. Son olarak Nelsson'un menajerine "kulüp bul" diyerek talimat verdiği ileri sürülmüştü. Konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 

İngiliz devinin getirdiği 30 milyon euro hemen kasaya konulacak. Galatasaray'ın parlayan yıldızına transferde onay çıktı. Resmi teklif gelince uçağa binecek - Resim : 1

SARI KIRMIZILI YÖNETİM SATILMASINI KARARLAŞTIRDI

Şu anda 18 milyon euro ile 20 milyon euro arasında bir değeri olan Nelsson'a İngiliz devi Tottenhan'ım talip olduğu ve 30 milyon euro ödeyerek futbolcuyu kadrosuna katacağı iddia edilmişti. Bu haberlerin ardından sarı kırmızılı yönetim de oyuncuyla ilgili kararını verdi.

Başkan Dursun Özbek'in 20 milyon euro ve üzerinde bir rakama Nelsson'u bırakacağı öne sürüldü. Yıldız futbolcunun akıbeti devre arasında belli olacak. Fakat iyi bir rakamın resmi teklifle gelmesi durumunda Nelsson'un takımdan ayrılmasına kesin bir gözle bakılıyor.