İstanbul'da yola çıktı, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Samsun, Giresun diyerek Trabzon'a ulaşacak. Kapıları açın

İstanbul'un Karadeniz'e dönük kıyısı Ağva'da yağışlar etkili olmaya başladı. Yağışlar daha sonra Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Samsun, Giresun diyerek Trabzon'a ulaşacak.

İstanbul'da yola çıktı, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Samsun, Giresun diyerek Trabzon'a ulaşacak. Kapıları açın

Türkiye eylül ayına girdi. Vatandaşlar artık sıcak hava haberleri değil, yağmur haberleri bekliyor. İstanbul gibi kuraklıkla boğuşan illerimizin de artık sıcak hava haberlerine tahammülü yok. Çünkü bu illerimizde yavaş yavaş su kısıtlaması olayları gündeme gelmeye başladı. 

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Ağva'da başlayan yağmurların hangi yöne doğru gideceğinin bilgisini verdi. 

Ökten, "Ağva'da an itibariyle gök gürültülü sağanak yağış var. Yağış kuvvetli. Şile tarafından Karadeniz'e gidecek..." dedi. 

Kısacası Ağva'da yağışlar etkili olmaya başladı. Yağışlar daha sonra Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Samsun, Giresun diyerek Trabzon'a ulaşacak. 

İstanbul'da yola çıktı, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Samsun, Giresun diyerek Trabzon'a ulaşacak. Kapıları açın - Resim : 1