İtalyan devi, Fenerbahçe'nin 17 milyon euroluk yıldızını 0 bonservisle almak istiyor. Önerdikleri teklif Selahattin Baki'yi bile şaşırttı

İtalyan devi Milan'ın Fenerbahçe'nin 17 milyon euro değerindeki bir futbolcusunu 0 bonservis bedeli ile almak istediği ortaya çıktı. Milan'ın teklifinin Selahattin Baki'yi bile şaşırttığı iddia edildi.

İtalyan devi, Fenerbahçe'nin 17 milyon euroluk yıldızını 0 bonservisle almak istiyor. Önerdikleri teklif Selahattin Baki'yi bile şaşırttı

Fenerbahçe'de son 2-3 sezondan bu yana gösterdiği performansla yıldızı parlayan Ferdi Kadıoğlu'nun taliplileri bir türlü bitmek bilmiyor. 

Sağ bek ya da sol bek pozisyonunda gösterdiği başarı ile kendisine hayran bırakan genç futbolcu için son olarak Milan iddiası ortaya atıldı. İtalyan'ın devinin 17 milyon euroluk futbolcu için yaptığı teklif Selahattin Baki'yi bile şaşırttı. 

PARA VERMEDEN TAKAS İLE ELDEN ÇIKARMAK İSTİYORLAR 

Gazzetta Del Sud'un haberine göre A.C Milan, Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu için para vermeden oyuncu takası ile takıma kazandırmak istiyor. 

İtalyan devi, Fenerbahçe'nin 17 milyon euroluk yıldızını 0 bonservisle almak istiyor. Önerdikleri teklif Selahattin Baki'yi bile şaşırttı - Resim : 1

BU OYUNCULARI GÖZDEN ÇIKARDILAR

Milan'ın Ferdi'ye karşılık gözden çıkardığı oyuncular da belli oldu. İddiaya göre İtalyan devi Ferdi'ye karşı takasta Rade Krunic ve 3. kalecileri Lapo Nava'yı gözden çıkardı. Ancak bu teklif Fenerbahçe taraftarları başta olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi. 

Taraftarlar Milan'ın bu teklifle gelmesi durumunda Ferdi'nin kramponunu alarak İtalya'ya dönebilecekleri yorumunda bulundu.