Kendinizi bulutların üzerinde hissedeceksiniz! İşte aşkı en derinden yaşayan ve yaşatan burçlar

Burçlar arasında bazıları var ki aşkı en derinden yaşayıp partnerine de hissettiriyor. Özellikle tutkuyu her an hissettiren 4 burç sevgili olduğu kişiye en unutulmaz güzellikleri yaşatıyor. İşte aşkı en derin yaşayan ve yaşatan 4 burç…

Kendinizi bulutların üzerinde hissedeceksiniz! İşte aşkı en derinden yaşayan ve yaşatan burçlar

KOÇ BURCU

Aşk deyince ilk akla gelen burçlardan biri Koç burcudur. Aşıkken gözü hiçbir şey görmeyen ve tüm kalbiyle sevgisini hissettiren Koç burcu, ilişkisinde fedakarlık yapmaktan çekinmezler. Öyle bir tutkusu vardır ki aşkı tek taraflı yaşasa bile aşklarından vazgeçmezler.

Sevdikleri kişi için mücadele eden Koç burcu bireyi, pes etmek yerine daima çözüm bulmayı amaçlar. Aşkla dolup taşan bir Koç burcu, partnerini mutlu etmek için her şeyi yapacaktır.

Bunun yanında ilişkide kıskanç olan Koç burcu, bazen karşı tarafı yıpratabilir. Özgürlüklerine önem veren Koç burcu, çoğu zaman aynı şeyi karşı taraf için düşünemeyebilirler.

Kendinizi bulutların üzerinde hissedeceksiniz! İşte aşkı en derinden yaşayan ve yaşatan burçlar - Resim : 1

TERAZİ BURCU

İlişkide mantıklı, dengeli ve soğukkanlı bir yapıda görülen Terazi burcu, aradığı insanı bulduğunda tüm inancıyla sevmeye ant içer. Doğasında ihanet olmayan Terazi burcu çok sadık sevgililerdir.

İlişkide kavga etmeyi sevmeyen ve tartışmadan uzak durmak isteyen Terazi burcu, kırılmaktan ve kırmaktan çok korkarlar. Terazi kişisi kavga etmiyorsa bu tamamen sevdiği içindir.

Terazi burçları sevdiği insanı her haliyle kabul eden ve aşık olduğunda adete partnerine hayranlık duyan bir yapıya sahiptir.

Kendinizi bulutların üzerinde hissedeceksiniz! İşte aşkı en derinden yaşayan ve yaşatan burçlar - Resim : 2

BALIK BURCU

Her duyguyu en uçta yaşayan Balık burcu aşkta da aynı duyguları yaşayıp yaşatır. Aşkta partnerine elini kolunu bağlayan Balık burcu tüm zayıflıklarıyla kendisini partnerine teslim eder. Gizemli davranmayı beceremeyen Balık burcu, her şeyi açıkça söyler. Hislerine saklayamayan Balık burcu bireyini gözlerinden bakarak anlayabilirsiniz.

Partnerine kendilerini adayan Balık burcu, sevmeyi ve sevilmeyi çok sever. Duygularını dorukta yaşayan Balık burcu, çabuk kırabilmesinin yan sıra kıskançlık çıkarabilir. Eğer bir Balık burcu ile beraberseniz şunu bilmelisiniz ki; kalbine bir kere bile olsa dokunduysanız size sadık kalacaktır.

Kendinizi bulutların üzerinde hissedeceksiniz! İşte aşkı en derinden yaşayan ve yaşatan burçlar - Resim : 3

İKİZLER BURCU

Zor bir karakter yapısına sahip olan ve değişken ruh haliyle ilişkide zorlu anlar yaşatabilen İkizler burcu aşkı yaşamayı iyi bilmektedir. Bir İkizler burcu ile beraberken kendinizi bulutların üzerinde hissedersiniz. Size kendinizi muhteşem değerli, özel hissettirirler. 

Flört aşamasında kişiyi tanımak için her şeyi yapan İkizler burcu, bu evreye adeta bayılır. İlişkinin ilk başlarında aşırı heyecanlı ve ilgili olan İkizler burçları, partnerlerini mutlu etmek için her şeyi yaparlar. Bu istekli tavırları, "Aman Allahım bana çok aşık" demenize neden olabilir.

Aşkı yaşamayı çok seven İkizler, rutiine ve kısıtlanmaya gelemez. İlişkideki ilk heyecan geçtikten sonra rutine bağlarsanız İkizler burcunun ilk anlardaki ilgisi azalabilir. Bu ilgi azalması sizi sevmediği anlamına gelmez. Ancak ilişkinizi canlı tutmak istiyorsanız rutine bağlamaktan kaçmalısınız.