Müge Anlı ile Tatlı Sert programında jandarmayı harekete geçiren olay

Civelek Dürdanem aşk mektubu ile gündeme oturan Müge Anlı tarafından hazırlanan Tatlı Sert programına konu edilen Mustafa Kut cinayetinde jandarmayı harekete geçiren bir gelişme yaşandı. 'Ben arkamda iz bırakmam' sözleri sonrası Müge Anlı programında hareketli anlar yaşandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında jandarmayı harekete geçiren olay

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan Mustafa Kut cinayetiyle ilgili çok önemli gelişmeler yaşandı. Sırtından vurularak öldürülen çiftinin eşi Dürdane Kut'a aşk mektupları yazan Ramazan Şahin baş şüpheli olurken canlı yayına gelen yeni görgü tanıkları okları Ersin Çetinkaya'ya çevirdi. Ersin Çetinkaya'nın "ben arkamda kanıt bırakmam" sözleri dikkat çekerken gece tanınmamak için kadın kıyafetleriyle gezdiği iddiası yayına damga vurdu.

 Cinayetin işlendiği gün nerede olduğunu açıklamakta zorlanan Ersin Çetinkaya'yı cinayet bölgesinde gören bir cinayet tanığı daha ortaya çıktı. Yaşanan gelişmelerin ardından stüdyo bir anda karışırken jandarma ekipleri soruşturma için özel ekip kurdu. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te araştırılan 2 çocuk babası Mustafa Kut'un ölümüyle ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Talihsiz çiftçiyi eşiyle aşk dedikodusu çıkan komşusu Ersin Çetinkaya'nın öldürmüş olabileceği ileri sürüldü.