O burçlara kötü haber! Felaketler sizi bekliyor

Venüs retrosuna saatler kaldı. Özellikle bazı burçlar Venüs retrosundan oldukça fazla etkilenecek. Bu retroyu yoğun deneyimleyecek 4 burç da belli oldu. İşte o burçlar...

O burçlara kötü haber! Felaketler sizi bekliyor

22 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Venüs retrosu, birçok burcu etkisi altına alacak ve özellikle Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları üzerinde 40 gün boyunca önemli etkileri olacak. Bu burçlardaki bireyler, Venüs retrosunun etkisiyle bazı zorluklarla karşılaşabilirler.

O burçlara kötü haber! Felaketler sizi bekliyor - Resim : 1

BOĞA

Özellikle yükselen burcu Boğa olanlar, Venüs retrosundan daha fazla etkilenecekler. Bu süreçte hayatlarının geriye döndüğünü hissedebilirler ve çözüme ulaşmamış çatışmalarıyla yüzleşebilirler. Ev ve aile hayatlarında da bazı zorluklarla karşılaşabilirler. Bu dönemde ilişkilerine daha fazla önem verecekler ve kişisel bağları güçlendirmek için çaba harcayacaklar.

O burçlara kötü haber! Felaketler sizi bekliyor - Resim : 2

ASLAN

Aslan burcu, Venüs retrosunun etkisinden dolayı kimlik ve öz güvenleriyle ilgili kafa karışıklığı yaşayabilirler. Reddedilmenin benlik duygusunu olumsuz yönde etkilemesine izin verme eğiliminde olabilirler. Bu dönemde özgüven sorunlarını çözmek ve sağlıklı iletişim kurmak için çaba harcayacaklar.

O burçlara kötü haber! Felaketler sizi bekliyor - Resim : 3

AKREP

Yükselen ya da güneş burcu Akrep olanlar, Venüs retrosunun kariyer hedeflerini ve profesyonel konumlarını etkileyeceğini görebilirler. Bu dönemde iş hayatları ve imajları üzerinde bazı soruların cevaplarını bulacaklar ve kariyerlerinde bazı değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirler.

O burçlara kötü haber! Felaketler sizi bekliyor - Resim : 4

KOVA

Kova burcu, Venüs retrosunu deneyimleyecek burçlardan biridir. Özellikle yükselen burcu Kova olanlar, ilişki sorunları ve geçmiş çatışmalarla tekrar karşılaşabilirler. Venüs'ün gerilemesi, partnerler ve diğer ilişkilerle ilgili bazı tartışmaların yaşanmasına neden olabilir. Bu dönemde uzun zamandır kırgın olan insanlarla özürleşme ya da teşekkür etme durumları ortaya çıkabilir.