Türkiye'nin birçok yerinde ortaya çıkmaya başladılar. Erzurum'da şehir merkezine kadar indiler. Bu hiç hayra alamet değil

Türkiye'nin birçok kentinde ortaya çıkan ayılar, Erzurum'da şehir merkezine kadar indi. Ayıların şehir merkezine kadar inmesi "hayra alamet değil" diyerek yorumlandı. Vatandaşlar olası bir ayı saldırısından korkuyor.

Türkiye'de son dönemde ayı popülasyonunda ciddi bir artış yaşandığı artık herkes tarafından biliniyor. Ayı popülasyonunda yaşanan bu artış, insanlar tarafından da ciddi şekilde fark edilmeye başlandı. Ayılar hakkında son haber ise Erzurum'dan geldi. Ayıların şehir merkezine kadar inmesi "hayra alamet değil" diyerek yorumlandı. Vatandaşlar olası bir ayı saldırısından korkuyor. 

CADDELERDE FELLİK FELLİK GEZDİLER 

İspir’in kırsal kesimlerinde sıkça rastlanan ayılar bu kez ilçenin caddelerinde boy gösterdi. Bir vatandaş tarafından gece saatlerinde ilçede görüntülenen üç ayının oldukça sağlıklı olduğu görüldü. Aracı ile bir süre ayıları takiben eden vatandaşın onların hızına yetişmekte zorlandığı görüldü. Ayıları özellikle yaklaşan kış aylarına hazırlık yapmak için bu günlerde sıkça insanların yaşam alanlarına kadar geldiği görülüyor.

Türkiye'nin birçok yerinde ortaya çıkmaya başladılar. Erzurum'da şehir merkezine kadar indiler. Bu hiç hayra alamet değil - Resim : 1