Uzay kabinesi! Elon Musk'tan Engin Altay'a iş teklifi gelir mi?

0:00/ 0:00

Genel Başkanlarını devirmek için “çok gizli!” toplanan isimlerin Zoom buluşması kısa süre içerisinde sızdı. Bu isimlerden bazıları seçimi kazansalardı cumhurbaşkanı yardımcısı, bakan olacaklardı. Şimdi soruyorum, kendi içlerindeki basit bir buluşmayı bile saklayamayan bu kadro ülkenin gizli bilgilerini nasıl saklayacaktı?

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde ağır darbe yiyen CHP’de kazan artık iyice kaynıyor. Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nu devirmek için partinin önemli isimleri toplantılarına başladı. Bunlardan biri önceki gün internete görüntülü sızdı. Toplantıda, Ekrem İmamoğlu ile birlikte Engin Altay, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Gökhan Günaydın gibi partinin ağır toplarının olduğu isimlerin yer aldığı görüldü.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında, Gökhan Günaydın’ın moderatörlüğünde Zoom’da buluştu bu isimler. Partiyi olağanüstü kongreye götürmek için neler yapacaklarını planlayacaklardı. Bir yol haritası belirledikleri görülüyor.

"ENGİN ABİ YİNE UZAYDASIN!"

Valla görüntünün içerisinde gülünecek o kadar çok şey vardı ki… Zaten kendileri de gülüyor. Devrik Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay’ın uzaydan bağlandığı görülüyor! Ben demiyorum, bunu yine partinin devrik genel başkan yardımcılarından Onursal Adıgüzel söylüyor: “Engin abi yine uzaydasın!” Altay’ın arkasında bir uzay görüntüsü bulunuyor. Bu da tabii ki kimsenin dikkatinden kaçmıyor.

Ekrem İmamoğlu’nun bir görüntü dikkatini çekiyor; “Bu arkadaş kim?” diye soruyor.  Acaba içeride bir sızma mı vardı paniği başlıyor. Belki görüntüsü gelmeyen kişi Selin Sayek Böke’ydi. Ama emin olamıyorlar. Toplantının ciddiyeti böyle başlıyor.

KÖSTEBEK KİM?

Peki bu görüşme nasıl sızdırıldı? Köstebek bu toplantıya katılanlardan hangisi acaba? Ya da bilerek mi sızdırıldı? Kılıçdaroğlu’nun psikolojisini bozmak istediler. Bu isimlerin hemen hemen hepsi eğer Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı seçilseydi kabinede görev alacaklardı. İmamoğlu cumhurbaşkanı yardımcısı olurken, Engin Altay meclis başkanı, Onursal Adıgüzel teknoloji bakanı, Selin Sayek Böke aile bakanı diye yazılıp çizildi. Basit bir Zoom toplantısını bile saklayamayan bu isimlerden oluşacak kabine nasıl olurdu acaba?

MUSK, ALTAY’I GÖRÜR MÜ?

Herhâlde her konuşulan anında sızar, devletin gizli çalışmaları çarşaf, çarşaf ortaya dökülürdü. Bunu önlemek için toplantılar uzayda mı yapılırdı acaba! 

Engin Altay’ın uzaya bu kadar meraklı olduğunu da bu video ile öğrenmiş olduk. SpaceX uzay şirketinin kurucusu, CEO'su Elon Musk’ın umarım Altay’ın uzaya olan ilgisinden haberi olur. Belki iş teklifinde bulunur. Hazır Altay da boşken fena bir iş değil bence...