Çelik'ten Özkoç ve CHP'ye tepki

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, CHP Grup Başkanvelili Engin Özkoç'un Meclis'teki 15 Temmuz özel oturumunda sarf ettiği sözlere sert tepki gösterdi. Çelik, "Olsa olsa siyasi sabotajdır" dedi.

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında sert söylemlerde bulundu. Engin Özkoç'un Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 15 Temmuz özel oturumu sırasında söylediği sözleri eleştirerek, "FETÖ'ye karşı bütün bir duruşun yeniden güncellenmesi, bu direnişin yeniden anılması gereken bir günde, FETÖ'ye birkaç cümleyle değinip daha sonra Türkiye'nin meşru cumhurbaşkanını hedef almak olsa olsa bir siyasi sabotajdır. Siyasi eleştiri ve karşıtlıkla siyasi sabotaj arasında fark var. Dün geldiğimiz nokta maalesef siyasi sabotaj olarak nitelendireceğimiz bir noktadır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da açıklamalarda bulunan Çelik, "CHP Genel Başkanı çıkmış dün, 'Yürekli bir savcı yok mu, bu yürekli bir savcı Sayın Cumhurbaşkanını çağırmayacak mı?' diyor. Marmaris'te Cumhurbaşkanımıza yapılmak isteneni, yargı vesayeti yoluyla devam ettirmeye çalışıyor. Bu utanç verici bir şeydir. Hem de bunu 15 Temmuz'un yıl dönümünde yapıyor" diyerek tepki gösterdi.