Menderes'i astılar, Özal'ı zehirlediler, Erdoğan'ı siyaseten yedirmeyiz

2023 seçimleri yaklaşırken, muhalefet daha da hırçınlaşmaya başladı.

6‘lı masa hâlâ fikri ve zihni çatışma yaşarken, aday konusunda fikir birliği sağlayamamışken, Sayın Cumhurbaşkanımızın yüksek enflasyon konusunda attığı ciddi adımlar vatandaşı sevindirirken, muhalefet de cinnet getirmeye başladı.

Asgari ücrete yapılan zam, EYT açılımı milletimizi çok rahatlattı. İhtirasından ve hırsından cinnet getiren muhalefet daha da hırçınlaştı.

Memlekete yapılan her hizmete, her yatırıma kem gözle bakan, değersizleştirmeye ve önemsizleştirmeye çalışan muhalefet, milletin vicdanında her daim mahkûm kalacaktır.

Bu milletin beyni ve vicdanı ile alay edilmez, edilemez!

Haberin Devamı

Hükümet, Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun bir şekilde çağdaş, modern, ekonomisi ve savunması gelişmiş bir Türkiye inşa etmeye çalışıyorken içerideki muhalefetin de işi yokuşa sürme çabaları ile uğraşıyor.

Biz diyoruz ki, “Adam yerli otomobil yaptı”; muhalefet diyor ki, “Ne önemi var!”

Biz diyoruz ki, “Adam yerli silahlar, uçaklar, SİHA’lar, İHA’lar yaptı”; muhalefet diyor ki, “Ne değeri var!”

Biz diyoruz ki, “Adam yollar, köprüler, metrolar yaptı”; muhalefet diyor ki, “Ne gereği var!”

Biz diyoruz ki, “Adam, pandeminin tüm yıkıcı etkisine rağmen asgari ücreti mümkün olan en üst seviyelere getirdi. EYT'de halkın istediğini verdi”; muhalefet diyor ki, “Memleketi sattılar!”

Cumhurbaşkanı diyor ki, “PKK’ya, PYD’ye karşı, teröre karşı sınır ötesi operasyon yapacağım”; muhalefet diyor ki, “Ben HDP ile beraber ret oyu vereceğim!”

Haberin Devamı

Verdiler de!

Millet olarak ibretle, hayretle izliyoruz...

“Hükümeti yıkacağım” diye neredeyse bayrağı yere düşürme noktasına gelenleri ibretle izliyoruz…

Güneyimiz de savaş ve terör varken, batımızda Yunan adalarına ABD konuşlanmışken, Yunan pusuda beklerken, Akdeniz’de Fransa ve Rum kesimi, İsrail ve Yunanistan ile aslanlar gibi mücadele ederken, ey muhalefet, ey 6’lı masa, size siyaseten Erdoğan‘ı yedirmeyiz, ezdirmeyiz!

Bir kez daha söylüyorum. Bir elimize kameri, bir elimize güneşi verseler Erdoğan‘dan vazgeçmeyiz…

Son sözüm değişmez.

Allah, vatana, millete zeval vermesin.

Vesselam …