Antepli dizisi geliyor

Şimdiye kadar çektiği "Masumlar Apartmanı", "Kırmızı Oda" ve "Camdaki Kız" dizileriyle başarısını kanıtlayan OGM Pictures'ın patronu Onur Güvenatam geçen haftalarda Star'la içerik anlaşması imzalamıştı. Yaptığı anlaşma gereği artık sadece Star'a proje hazırlayacak olan Güvenatam'in ilk dizisi belli oldu; Antepli..

Dizinin kadın başrol oyuncusu da duyduğuma göre netleşti. Yakın zamanda blutv'nin Çağan Irmak imzalı "Yeşilçam" dizisinde Çağatay Ulusoy'la oynayan Afra Saraçoğlu TV ekranına bomba gibi dönüyor. Hazırlıkları süren dizide Saraçoğlu başrolü oynayacak. Güzel yıldıza bu sezon 'Kusursuz Kiracı", "Hakime Hanım", "Gizli Kalsın", "İntibah", "Seversin", "Harikalar Diyarı", "Çirkin", "Gün Işığım", "Kara Tahta", "Balkan Ninnisi" gibi birçok projeden başrol teklifi gitmişti. Sezon başında dizi çekmek yerine tiyatro yapmaya karar veren ve "İkinci Şans" filminde annesini oynayan Nurgül Yeşilçay'la sahneye çıkan Afra Saraçoğlu, senaryoları titizlikle inceledikten sonra OGM Pictures'ın "Antepli" kod adlı dizisiyle el sıkıştı. Antepli bir ailenin etkileyici hikâyesini anlatan dizinin çekimleri Antep'te başlayıp İstanbul'da sürecek.

Alparslan dizisiyle ilgili bomba iddia

Akli Film'in TRT için çektiği Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili son dönemde bomba bir iddia kulaktan kulağa dolaşıyor. 27. bölümde sezon finali yapacak olan reyting rekortmeni dizinin Akça Hatun'u Fahriye Evcen'in diziden ayrılacağı konuşuluyor. Anne olduktan sonra setlere ara veren Evcen, uzun süre sonra Alparslan'la oyunculuğa dönmüştü. Güzel oyuncunun sezon sonu anlaşmasının bittiği öğrenildi. Akli Film'in patronu Emre Konuk'un Fahriye Evcen'i bir sezon daha oynamaya ikna edip etmeyeceği ise merak konusu...

Öte yandan dizinin Alparslan'ı Barış Arduç ise sezon finalinin ardından bu yaz Kulüp dizisinin 2. sezon çekimlerine katıldıktan sonra Alparslan Büyük Selçuklu'ya devam edecek.

Berk Cankat Atatürk dizisiyle dönüyor

Başarılı oyuncu Berk Cankat 2 yıl sonra setlere dönüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona salgını boyunca Ankara'da yaşamayı tercih eden oyuncu, ilk olarak Gain'de yayınlanan Duygu Asena'nın "Aslında Özgürsün" dizisinde konuk oyuncu olacak. Cankat dizide Deniz Çakır'ın hayat verdiği Berna'nın genç aşkına hayat verecek. 

Yakışıklı oyuncu daha sonra 14 Haziran'da Türkiye eğlence pazarına girecek olan Atatürk dizisinde önemli bir karaktere hayat verecek. Berk Cankat, Türkiye'nin en başarılı yönetmenlerinden Mehmet Ada Öztekin'in imza atacağı O3 Medya imzalı Atatürk dizisinde, ulu önderimiz Mustafa Kemal'in Harp Okulu'ndan arkadaşı ve Büyük Millet Meclisi Başkanı Ali Fuat Cebesoy'a hayat verecek. 

Gizli Kalsın dizisine bomba transfer

FOX bu sezon 3 yazlık dizi yayınlayacak. İlki No:9 Yapım imzalı "Gizli Kalsın" projesi... Şahin Altuğ'un yazıp yöneteceği dizide Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal başrolü paylaşacak. İki sivil polisin eğlenceli hikâyesini ekrana taşıyacak olan dizinin kadrosuna Şinasi Yurtsever ve Şebnem Sönmez'in ardından çok güçlü bir oyuncu katıldı. Tardu Flordun merakla beklenen dizide Karadenizli Tarık adlı mafyaya hayat verecek.

FOX'un ikinci yazlık dizisi Gold Film'in "Senden Daha Güzel" dizisi... Cemre Baysel ile Burak Çelik'in başrol oynayacak diziyi Deniz Koloş yönetecek.

FOX'un 3. yazlık dizisi ise NTC Medya imzalı "Tozlu Yaka"... Liseli gençlerin hikâyesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı oturacak.

Yasak Elma ne zaman sezon finali yapıyor?

Medyapım imzalı fenomen dizi Yasak Elma'nın sezon final tarihi belli oldu. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Melisa Doğu'yu buluşturan dizi 13 Haziran'da sezon arası verecek. Dizinin 6. sezonunda Eda Ece'nin dışında kimlerin olacağı ise merak konusu... Öte yandan dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm fragmanında Doğan'ın (Murat Aygen) merdivenlerden düştüğü görüntü heyecan yarattı. Aygen'in sağlam bir intikâm planıyla diziye devam edeceği öğrenildi.

Recep İvedik 7 filmi geliyor

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar sinema tarihine geçen rekortmen filmi Recep İvedik 7 için kolları sıvadı. Bir süredir dinlenen Gökbakar geçen haftalarda dünya devi Disney Plus ile anlaşma yapmıştı.  Gökbakar'ın serinin yeni filmi Recep İvedik 7'yi Disney için hazırladığı öğrenildi. Ünlü komedyen filmin oyuncu seçimine başladı. Toplam 6 hafta sürecek çekimler İstanbul ve şehir dışında yapılacak.