Antepli dizisinde büyük sürpriz

Yapımcılar yeni sezon için hummalı bir hazırlık içinde... Son yıllarda seyirciyle buluşturduğu "Kırmızı Oda", "Masumlar Apartmanı" ve "Camdaki Kız" ekrana damgasını vuran OGM Pictures'ın patronu Onur Güvenatam'ın "Antepli" kod adlı dizisi de yeni sezonun en dikkat çeken işlerinin başında geliyor. 

Yaptığı anlaşma nedeniyle artık sadece Star'a içerik üretecek olan Güvenatam "Antepli"nin başrol karakterleri "Ferit" için Mert Ramazan Demir, "Seyran" için de Afra Saraçoğlu'yla el sıkıştı. Burcu Alptekin'in yöneteceği dizinin çekimlerinin haziran ayında başlaması planlanıyordu. Ancak gelen haberlere göre haziran ayında Mert Ramazan Demir Netflix'in Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'li "Şahmaran" dizisinin ikinci sezonunda rol alacağı için çekimler ertelendi.

Gelelim diziyle ilgili bomba sürprize... Ülkemizin en değerli oyuncularından Çetin Tekindor da "Antepli" için imza aşamasında...

Uzun süredir setlerden uzak olan, seyircinin çok özlediği duayen oyuncu Çetin Tekindor "Antepli"de Mert Ramazan Demir'in hayat vereceği Ferit'in dedesi Halis Ağa'yı oynayacak.

Dizinin hikâyesine gelince; varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit çapkınlıklarıyla meşhurdur. Dedesi Halis Ağa bu yüzden evi polis basınca bir karar alır ve memleketi Gaziantep'ten yakın oldukları bir ailenin kızını torununa gelin almaya karar verir. Asıl hikâye ise bundan sonra başlar.

Esra Bilgiç'ten flaş proje

Güzelliği ve yeteneğiyle son dönemin adından en çok bahsettiren oyuncularından Esra Bilgiç'in yeni projesi merak konusuydu. Teklif üzerine teklif alan Bilgiç çok özel bir proje için el sıkıştı. Başarılı oyuncu O3 Medya'nın 14 Haziran'da yayın hayatına başlayacağı Disney Plus için çekeceği "Atatürk" projesinde rol alacak. Yıllardır özlemi duyulan kalitede bir Atatürk projesi çekmek için kolları sıvayan ve birbirinden dev isimle anlaşma yapan yapımcı Saner Ayar'ın Bilgiç'e verdiği rol de merak konusu oldu. Atatürk projesini ülkemizin en iyi yönetmenlerinden Mehmet Ada Öztekin çekecek.

Ertan Saban'dan yeni başrol dizi

Ertan Saban'ın "Son Nefesime Kadar" dizisinin ardından yeni projesi belli oldu. Saban BKM Film ile anlaştı. "Arkadaş" kod adlı diziyi sektörün en sevilen ve en başarılı yönetmenlerinden Altan Dönmez çekecek. Usta yazar Gani Müjde'nin süpervizörlüğünde çekilecek olan diziyi Müjde'nin ekibi yazacak. Dizide hikâye bir mafya babasının tövbekâr olup başka bir hayat yaşama kararıyla başlıyor. Kimlik değiştiren karakter bir okulda hocalığa başlıyor. Cast çalışmaları devam eden dizide Saban'ın partnerini canlandıracak oyuncu ve okul öğrencileri için titiz bir seçim yapılıyor. En geç yaz sonunda yayında olması planlanan "Arkadaş" dizisi Show TV'de seyirciyle buluşacak.

Bu arada Gani Müjde'nin dizisinin mafya babasının memleketinden dolayı ilk adının da "Antepli" olduğu ancak Star'ın dizisinin de aynı ismi taşıması yüzünden değiştirildiği öğrenildi.

Hakime Hanım'a yakışıklı oyuncu

Vahide Perçin yeni sezonda atv'de "Hakime Hanım" dizisiyle ekrana dönüyor. Emre Aybek'in yönettiği, Ayfer Tunç'un yazdığı Tims&B imzalı dizi geçen hafta sete çıktı. Perçin dizide Cem Davran'la karı kocayı canlandırıyor. Yeni sezonda seyirciyle buluşacak olan dizide Perçin'in kızını Feyza Sevil Güngör oynuyor. Kaan Yıldırım ve Cem Sürgit'in de rol aldığı dizinin kadrosuna son olarak flaş bir isim daha katıldı; Yusuf Çim... Yakışıklı oyuncu Perçin ve Davran'ın oğluna hayat verecek.

Erkan Avcı veda ediyor

Kuruluş Osman dizisinde bu hafta çok flaş bir ayrılık yaşanacak. Burak Özçivit'in başrolünü oynadığı dizide Nikola rolüne hayat veren Erkan Avcı fenomen diziye veda edecek. Bugüne kadar rol aldığı Karadayı, Çukur, Payihat Abdülhamit gibi dizilerde ve çok sayıda filmdeki etkili oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Avcı, 2 yıl sonra Kuruluş Osman'dan ayrılacak. Başarılı oyuncunun rol alacağı yeni proje şimdiden merak konusu oldu.

İsmail Hacıoğlu'ndan yeni proje

Mahkum dizisinde muhteşem bir oyunculuk sergileyen İsmail Hacıoğlu bu yaz dinlenmek yerine çalışacak. Başarılı aktör 2 Haziran'da sezon finali yapacak olan Mahkum'un ardından "49" adlı filmde başrol oynayacak. Hatay sınırında çekilecek olan filmin yapımcılığını Sadi Canpolat üstlenecek. Hakan İnan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı film gerçek bir hikâyeyi konu alıyor. 2014 yılında DAEŞ'in Musul'u ele geçirmesi sonrası Türkiye Musul Başkonsolosluğu'nda bulunan 49 kişinin rehin alınma olayını ve MİT'in kahramanlık hikâyesini anlatan filmde Saadet Işıl Aksoy, Kerem Alışık ve Doğukan Polat da rol alıyor.

NGM'den yeni kadın draması

Sefirin Kızı'nın ardından Kardeşlerim ve son olarak haziranda ekrana veda edecek "Kaderimin Oyunu" dizilerine imza atan NGM yeni bir projeye hazırlanıyor. Emre Kabakuşak'ın yöneteceği dizinin adı "Bir Küçük Günışığı"... Etkili bir kadın hikâyesini anlatan dizi atv'de yayınlanacak. Temmuz sonunda sete çıkılması planlanan dizinin eylül ayında yayında olması planlanıyor. "Bif Küçük Günışığı"nı Özgür Evren Heptürk yazıyor. Dizinin oyuncu seçimi sürüyor.

Kasaba Doktoru ne zaman sezon finali yapacak?

ARC Yapım imzalı Kasaba Doktoru kısa sürede cuma akşamları seyirciyi ekran başına toplamayı başardı. Arda Sarıgün'ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizi Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever gibi ünlü isimleri buluşturmuştu. Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın yazdığı dizinin sezon finali tarihi de belli oldu. Kore yapımı Dr. Romantic'ten uyarlanan sevilen dizi 17 Haziran'da ekrqna gelecek 11. bölümünde sezon arası verecek.