Arka Sokaklar'dan bir flaş ayrılık daha

Erler Film'in kurucusu, duayen yapımcı Türker İnanoğlu'nun imza attığı Kanal D'nin "Arka Sokaklar" dizisi eylül ayında 16. sezonuna başlıyor. 595. bölümün çekimi 10 gün içinde başlayacak. Usta yönetmen Orhan Oğuz ve Kerem Saka'nın yönettiği dizide Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin ve Oya Okar gibi ana kadroda olan oyuncular projeye devam ediyor.

Merve Oflaz, Onur Bay ve Yüsra Geyik'in veda ettiği kadroda bir flaş ayrılık daha yaşandı. Dizide 15 yıldır Ali Akdoğan karakterine hayat veren ve her sezon öncesi ayrılacağı gündeme gelen Alp Korkmaz bu kez "Arka Sokaklar"dan ayrıldı. 

Metin geri dönüyor

Her cuma kemik bir seyirci kitlesi olan polisiye dizinin Metin'i Furkan Göksel de ekibe geri dönüyor. Öte yandan yeni bölümleri merakla beklenen dizinin kadrosuna 2 yeni oyuncu katılacak. Biri kadın olan karakterlere kimlerin hayat vereceği önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Alp Arslan'a 2 yeni isim

Akli Film'in TRT için çektiği, başrollerini Barış Arduç ile Fahriye Evcen'in oynayacağı "Alp Arslan" dizisi ağustos sonunda sete çıkıyor. M. Çağatay Tosun'un yöneteceği dizide Erdinç Gülener, Alp Arslan'ın babası Çağrı beyi Barış Bağcı ise amcası Tuğrul beyi canlandıracak.

Alp Arslan'ın kız kardeşi Gevher'e Esila Umut, abisi Süleyman'a ise Korel Cezayirli hayat verecek. Pazartesi akşamlarına damga vurması beklenen dizinin ikinci yönetmenliğini ise Filiz Adıgüzel yapacak. Kalabalık kadrosuyla dikkat çeken dizi için görüşülen isimler arasında Gizem Karaca da var.

İrem Sak'dan dijital dizi

Rol aldığı projelerdeki etkili oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan İrem Sak, artık yazarlık yönüyle de adından söz ettirecek. Sak kaleme aldığı "Modern Kadın" adlı dijital diziyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun başrolünü oynayacağı 10 bölümlük dizinin yapım şirketi Tims&B oldu.

Henüz platformu açıklanmayan dizinin yönetmen koltuğunda İrem Sak'ın New York Film Akademisi mezunu olan ve aynı zamanda Güldür Güldür Show'un da senaryo ekibinde yer alan abisi Ayberk Sak oturacak. "Modern Kadın"ın cast çalışmaları sürüyor.

Yargı dizisine flaş oyuncu

Başrolünü Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaşacağı "Yargı" dizisi önümüzdeki günlerde sete çıkıyor. Sema Ergenekon'un yazdığı, Ali Bilgin'in yöneteceği Ay Yapım imzalı dizinin kadrosuna Hüseyin Avni Danyal savcı Ilgaz Kaya'nın (Kaan Urgancıoğlu) babası Metin Kaya karakteriyle dahil oldu. Mehmet Yılmaz Ak ve Uğur Arslan'ın da kadrosunda olduğu dizide avukat Ceylin Erguvan'ın (Pınar Deniz) annesi Gül Erguvan'a Zeyno Eracar hayat verecek. "Yargı" yeni sezonda Kanal D'de ekrana gelecek.

Aziz dizisine iddialı oyuncu

O3 Medya'nın Show TV için hazırladığı, tasarımını başarılı yönetmenlerimizden Zeynep Günay Tan'ın yapacağı Aziz dizisi eylül ayında sete çıkacak. Murat Yıldırım'ın başrolünü oynayacağı dizide Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar ve Meral Çetinkaya gibi güçlü oyunculuklarıyla tanınan ünlü isimler yer alıyor. Dizinin karosuna son olarak Akıncı'da Cüneyt Komiser karakterini canlandıran Yılmaz Bayraktar, dahil oldu. Bayraktar, Aziz'in (Murat Yıldırım) üvey kardeşi Kenan'a hayat verecek.