Atv ekranlarında yayınlanacak Oktay Kaynarca'nın "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinde sürpriz bir oyuncu katıldı. Eski Başbakanın yeğeni Kaynarca'nın rol arkadaşı oldu

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”da kızını çok yetenekli bir genç yıldız canlandırıyor.

Ünlü aktör Oktay Kaynarca atv’de yayınlanacak olan yeni dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”la ekrana bomba gibi dönüyor. Kaynarca’nın aynı zamanda yapım ortağı olduğu, senaryosuna da katkı sağladığı dizi Pelin Akil, Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Ali Seçkiner Alıcı, Gülenay Kalkan, Eren Vurdem ve Hakan Karahan’dan oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizi yarın saat 20.00’de ilk bölümüyle seyirciyle buluşuyor.

Dizide özellikle genç yıldız Mina Derman güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çekiyor. Oktay Kaynarca’nın dizideki kızı Suna’ya hayat veren Derman eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz’ın yeğeni Siret Derman’ın da kızı...

Mina Derman 2019 yılında usta oyuncu ve eğitmen Arif Pişkin'in eşi Gülistan Pişkin ile uçakta yan yana koltuklarda uçmalarıyla keşfedilmiş... 2002 doğumlu olan Mina Derman Bir Annenin Günahı dizisiyle dikkatleri üzerinde çekmişti. Genç yıldızın “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin ardından kariyerinde büyük bir sıçrama yapması bekleniyor.

Athena Hakan lenfomaya yakalandı

Geçen hafta Hande Erçel’in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi’nin böbrek kanserine yakalandığının ortaya çıkması herkesi üzüntüye boğmuştu. 5 Ağustos’ta tanısı konulan hastalıkla ilgili minik Mavi kemoterapiye başladı. Bu haberin üzüntüsü atlatılamadan bir kanser haberi daha ortaya çıktı. Athena grubunun ikiz kardeşlerinden Hakan Özoğuz’un da bir süre öncesinde lenfomaya yakalandığı öğrenildi. Özoğuz tedavisi nedeniyle bir süredir bazı konserlerde yer alamıyor. Amerikan Hastanesi’nde yatan 45 yaşındaki Hakan Özoğuz’un geçen günlerde taburcu olduğu öğrenildi. Minik Mavi’ye ve Hakan Özoğuz’a şifa diliyorum.

Aile dizisine muhteşem oyuncu

Ay Yapım’ın Üç Kuruş’un yerine hazırladığı “Aile” dizisinin başrol kadrosuna çok etkili bir oyuncu dahil oldu.

Ay Yapım Baba, Yargı ve Gelecek Uzun Sürer’in yanı sıra Show TV için “Aile” adlı çok etkileyici bir dizi hazırlıyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin başrol karakteri Aslan (Voölta adlı gecfe kulübünün sahibi) için İbrahim Çelikkol imza aşamasında... Çelikkol’un daha önce Özge Özpirinçci’ye teklif edilen dizideki partneri Devin rolü için önce Serenay Sarıkaya’ya ardından da Farah Zeynep Abdullah’a teklif götürüldüğü kulislerde konuşuluyor.
Ahmet Katıksız’ın yöneteceği diziye ülkemizin en iyi senaristlerinden Hakan Bonomo imza atıyor. Dizi kalabalık bir aile ve bu aileyle yolları kesişen Devin adlı psikoloğun hikâyesini anlatıyor. Birçok ünlü oyuncuyla görüşmelerin sürdüğü diziye Canan Ergüder dahil oldu. Son olarak yine Ay Yapım’ın Ahmet Katıksız imzalı “Oğlum” dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu “Aile”de Leyla rolüne hayat verecek.

Birkan Sokullu’nun partneri kim oldu?

OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam, Star TV’yle içerik anlaşması yapmış, ilk olarak “Yalı Çapkını” dizisini çekmişti. Sırada “Ab-ı Hayat”, “Çöp Adam” ve “Kral Kaybederse” var. İlk adı “Lavanta Konağı” olan “Ab-ı Hayat”ı Nuran Evren Şit yazıyor. Bir konakta yaşayanların hikâyesini anlatan dizinin çok farklı bir öyküsünün olduğu konuşuluyor. Dizinin başrol oyuncuları için Birkan Sokullu ve Hilal Altınbilek’in adı geçiyor. “Ab-ı Hayat”ın yönetmen koltuğunda da Emmy Ödüllü başarılı yönetmenimiz Hilal Saral oturacak. Çekimler ekim ayında başlayacak.

Engin Altan Düzyatan’a güzel partner

OGM Pictures’ın Star için çekeceği Çöp Adam dizisinin hazırlıkları sürüyor. Engin Altan Düzyatan’ın imza aşamasında olduğu “Çöp Adam” dizisinin başrol kadın yıldızı için de Elçin Sangu’yla görüşülüyor. Melek Gençoğlu ile Su Ersöz’ün yazdığı dizide takıntılı bir adamın aşk hikâyesi ekrana taşınacak. Dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yapacağı konuşuluyor. OGM Pictures’ın Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü oynayacağı Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan “Kral Kaybederse” dizisini Çağrı Vila Lostuvalı yönetecek. Tatlıtuğ’un partnerinin kim olacağı henüz netlik kazanmadı.

Cennet’in Çocukları’na flaş oyuncu

Atike Hınçlıer’in “Yürek Çıkmazı” kitabından yola çıkılarak yazılan “Cennet’in Çocukları” yakında sete çıkıyor. Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı diziye ülkemizin önde gelen yapımcılarından Gold Film’in patronu Faruk Turgut imza atıyor. Serdar Gözelekli yöneteceği dizide Ayça Bingöl “Cennet”, Mesut Akusta Cennet’in eşi “Yılmaz”, Bihter Dinçel çiftin büyük kızı “Birsen”, Alp Navruz çiftin oğlu “Halil”, Dilara Aksüyek ise çiftin küçük kızı Feride’ye hayat verecek. Dizide Cennet’in avukatı Zeynep’e güzel kadın yıldızlarımızdan İrem Helvacıoğlu hayat verecek.
Merakla beklenen diziye son olarak ödüllü oyuncu Cemal Toktaş katıldı. Toktaş dizide Birsen’in eşini canlandıracak.

FOX’a tanıtım çekilecek mi?

FOX’un her yıl yeni yayın dönemi tanıtım filmleri güçlü prodüksiyonu ve senaryosuyla günlerce konuşulurdu. Bu sezon da seyirciler tanıtım filmini bekliyordu. Ancak gelen haberler şu yönde; FOX bu sezon tanıtım filmi çekmeyecek. Asena Bülbüloğlu’nun imza attığı “Kusursuz Kiracı” dizisini erken başlatan kanal yakında Bir Peri Masalı ve Gelecek Uzun Sürer dizilerini peş peşe seyirciyle buluşturacak. Cenk Soner’in yönettiği kanalın 2023 yılbaşında ise çok özel bir tanıtımla yeni yıla gireceği konuşuluyor. Öte yandan FOX’un aynı bünyedeki Disney Plus için Türkiye’nin dünyaca ünlü starlarıyla tanıtım çektiği tanıtım filmleri çok beğenilmişti.