Binali Yıldırım'ın zor anı!

Seçim gündeminden bir türlü çıkamayan ülkemizde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları da zaman zaman zor anlar yaşıyor. En son AK Parti adayı Binali Yıldırım katıldığı operada, salondakiler tarafından CHP'nin seçim sloganı olan 'Her şey çok güzel olacak' sözleri ile karşılandı.

Binali Yıldırım, dün akşam Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı 19 Mayıs 1919'un 100. yılı nedeni ile sahneye konan Yeniden Doğuş operasına katıldı. Ancak Haliç Kongre Merkezi'nde beklenmedik bir durum yaşandı. Binali Yıldırım'ın da operayı izlemeye geleceğin öğrenen vatandaşlar bir ağızdan 'Her şey çok güzel olacak' diye bağırarak alkış tuttular.

Geçtiğimiz günlerde Soma'yı anma etkinliğinde 'Her şey çok güzel olacak' yazan bir pankart açılmış, açılan bu pankart polis müdürü tarafından kaldırılmıştı. Bu olayın görüntülerinin sosyal medyada yayılması sonucu ise CHP'nin seçim solganının yasaklandığı iddia edilmişti. Yasaklama iddialarına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açıklama yapmak zorunda kalmıştı. Soylu, gösterilerde polisin pankatları toplayabileceğini, o sözlerle ilgili özel bir yasaklama olmadığını söylemişti.

CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu da semt pazarlarında kendisine oy vermek istemeyen vatandaşların tepkileri ile karşı karşıya kalmış, bu görüntüler haber bültenlerine konu olmuştu.