Bir Zamanlar Çukurova'da bomba gelişme!

Atv'nin Tims&B imzalı dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonu heyecanlı anlara sahne olacak. Başrol oyuncularından Murat Ünalmış'ın geçen sezon sonu ekipten ayrılmasının ardından kadroya Hakan Gümüşoğlu rolüyle İbrahim Çelikkol dahil olmuştu. 

Yeni sezonun ilk bölümünde Ümit'e hayat veren Hande Soral'ın da ayrılacağı dizide bomba bir gelişme daha yaşanacak ve Bir Zamanlar Çukurova'nın sevilen karakterlerinden Fekeli'yi oynayan Kerem Alışık reyting rekortmeni diziden ayrılacak. 

TRT'de Staff Yapım imzalı "Seneye Bu Zamanlar" imzalı programı sunmaya başlayan Kerem Alışık dizinin 106 ya da 107. bölümünde veda edecek. Ünlü oyuncu yakın çevresine de diziden ayrılacağını açıkladığı öğrenildi.

Mevlana'ya 3 flaş oyuncu daha

TRT'nin dijital kanalı TRT0 için Kale Film'in hazırladığı Mevlana dizisinin kadrosuna 3 flaş isim daha katıldı. Can Ulkay'ın yöneteceği ve Konya'da çekilecek olan merakla beklenen projeye Erdal Yıldız, Can Nergis ve Semra Dinçer katıldı. Ali Aydın'ın kaleme aldığı dizinin sanat yönetmenliğini Soydan Kuş, kostüm tasarımını ise Baran Uğurlu yapıyor.  

Üç Kuruş'a bomba oyuncu

Ay Yapım'ın "Çukur"un ardından yine Show TV için hazırladığı "Üç Kuruş" dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Sinan Öztürk'ün yöneteceği diziyi Murat Uyurkulak ile Damla Serim yazıyor. Uraz Kaygılaroğlu'nun Kartal'a hayat vereceği dizide Aslıhan Malbora Kartal'ın kardeşi Leyla rolü için anlaştı. Polis Efe için Ekin Koç'un, Kartal'ın partneri Bahar için Hazal Subaşı'yla görüşmelerin sürdüğü dizi için flaş bir ismin adı geçiyor; Nursel Köse...

Köse anlaşma sağlanırsa Kartal'ın çingene mahallesindeki halası Neriman'a hayat verecek. Neriman'ın eşi için ise Civan Canova düşünülüyor. 

Erşan Kuneri'ye bir hafta ara verildi

Bu yaz başından beri Cem Yılmaz'ın kariyerinin ilk dizi projesi olan Erşan Kuneri'de rol alan Ezgi Mola'nın geçen hafta kovid testi pozitif çıkmıştı. Bu gelişme nedeniyle Mola 14 gün karantinaya girince Erşan Kuneri'nin seti de durdu. Cem Yılmaz geçen hafta Ezgi Mola'sız sahneleri çekti ve sete 6 Eylül'e kadar ara verdi. 

Erkan Petekkaya emniyet amiri oluyor

Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'da hayat verdiği "Delikanlı Sadi" karakterinin ardından bu kez O3 Medya'nın "Suçlu" adlı dizisiyle anlaştı. Petekkaya'nın emniyet amirine hayat vereceği diziyi Şenol Sönmez yönetecek. Star TV ile görüşülen dizide Petekkaya'nın partneri için adı geçen isimlerden başında Songül Öden geliyor. İkili geçmişte Kayıt Dışı adlı dizide de beraber kamera karşısına geçmişti.

Melisa Şenolsun'la ilgili ilginç tesadüf

Geçen aylarda Bebek'te MF Yapım çıkışı görüntülenen Melisa Şenolsun, daha sonra O3 Medya ile el sıkışmıştı. Ancak bu anlaşma sözleşme aşamasında bozuldu. Güzel oyuncunun sözleşme şartlarında anlaşamadığı açıklanırken kulislerde başka söylentiler de döndü. 

Bu iddialardan biri Melisa Şenolsun'u yapım şirketi isterken Murat Yıldırım'ın istemediği yönündeydi. Yıldırım'ın Faslı eşini Iman Elbani'nin de castla ilgili fikir verdiği, ikiliyi yan yana yakıştırmadığı söylendi. Ancak diğer yandan bu söylentilerin gerçeği kesinlikle yansıtmadığı da konuşuldu. Damla Sönmez'in Dilruba rolünü kabul etmesiyle beraber diğer kadın başrol Efnan'ın da renkli gözlü ve sarışın olmasının tercih edilmediği de belirtildi. 

Kulislerde dedikodu kazanları bu şekilde birbirinin tam zıttı söylentiler eşliğinde sürerken Melisa Şenolsun cephesinden sağlam bir atak geldi. Güzel oyuncu Masumlar Apartmanı'ndaki üniversiteli genç kız rolü için anlaştı. Bu durum diziyle ilgili bir gerçeği de ortaya çıkardı. Şenolsun'un aslında Masumlar Apartmanı'yla projenin ilk sezonu için de görüştüğü fakat son anda İnci rolünün Farah Zeynep Abdullah'ın olduğu öğrenildi. Abdullah'ın diziden ayrılmasının ardından projenin yeni kadın yıldızı Melisa Şenolsun oldu.

Ata Demirer'in yeni filmine usta oyuncu

Ünlü komedyen Ata Demirer haziran ayında yeni filmi "Bursa Bülbülü"nün senaryosunu tamamladığını duyurmuştu. Ancak film hem Ata Demirer'in evde geçirdiği kaza sonrası ayak bileğinden operasyon geçirmesi, hem de yönetmen Hakan Algül'ün sağlık sorunları nedeniyle ertelendi. Yeni çekim tarihi nisan ayı... Ata Demirer'in "Bursa Bülbülü" için el sıkıştığı isimlerin başında usta oyuncu Melek Baykal geliyor.

Özcan Deniz'in stil danışmanı sevgilisi

Özcan Deniz, Skala Yapım'la çektiği son dizisi "Seni Çok Bekledim"in ardından tekrar eski yapım şirketi Avşar Film'le çalışma kararı almıştı. Deniz ile yapımcı Şükrü Avşar kod adı "Masum ve Güzel" kod adlı proje için hazırlıklara başladı. Cast çalışmaları süren dizinin bir yandan da senaryosuyla ilgili revizeler yapılıyor. Şükrü Avşar'ın tıpkı Karagül başta olmak üzere diğer projelerde olduğu gibi ilk bölümü çektikten sonra kanal satışını yapacağı öğrenildi. Dizinin sürprizlerinden biri de Özcan Deniz'in modacı sevgilisi Samar Dadgar... İranlı Dadgar, projenin stil danışmanlığını üstlendi.

Engin Akyürek dijital proje çekecek

Sefirin Kızı dizisinin çekimlerinin ardından Engin Akyürek, Tolga Sarıtaş'la, filmleri gişe rekoru kıran yönetmenlerimizden Mehmet Ada Öztekin'in çektiği  "Yolun Açık Olsun" adlı filminde başrolü paylaşmıştı. Akyürek'in sıradaki projesi merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncunun menajeri Özlem Durak'ın yapımcılığını üstleneceği bir dijital proje yapmayı düşündüğü öğrenildi.