Bir Zamanlar Çukurova'da çifte ölüm

Bir Zamanlar Çukurova'da çifte ölüm

Dört sezondur süren Bir Zamanlar Çukurova'ya ana kadrodaki 2 oyuncu birden veda edecek.

Atv'nin fenomen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonunda da seyirciden büyük ilgi görüyor. Tims&B'nin sevilen dizisi son yıllarda en çok başrol oyuncusu ayrılan dizilerin de başında geliyor. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın vedalarına sahne olan diziden son olarak ana kadrodaki iki oyuncu daha ayrılıyor. Geçen haftalarda dizinin Gülten'i Selin Genç'in diziye veda edeceği kesinleşmiş, dizinin Saniye'si Selin Yeninci'nin de Adana'da çekilen projeden ayrılmak istediği ancak yapım şirketinin başarılı oyuncuyu kalması için ikna etmeye çalıştığı bilgisi yayılmıştı. Son gelen bilgilere göre Selin Yeninci ile Selin Genç 4 sezondur oynadıkları projeye ölerek veda edecek. Dizinin Gafur'u (Bülent Polat) hem eşinin, hem de kardeşinin ölümüyle sarsılacak.

İki oyuncunun veda sahnelerinin çekimi ise kovid engeline takıldı. Dizinin yapımcısı Timur Savcı Adana'da düzenlenen bir ödül törenine katıldı. Törende Savcı'ya dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu da eşlik etti. Daha sonra yapımcı Savcı'nın kovide yakalandığı ortaya çıkınca Saraçoğlu da temaslı olduğu için karantinaya girdi. Bu yüzden dizinin çekimlerine ara verildi.

Çağatay Ulusoy'a bomba yönetmen

Çağatay Ulusoy'un OGM Pictures ile çekeceği yeni dizisinin senaryosu değişti. Kemal Hamamcıoğlu'nun Yalı Çapkını projesi Çağatay Ulusoy tarafından veto yedi, ardından Süslü Korkuluk kod adlı başka bir projede karar kılındı. Projenin yönetmen koltuğunda ise bomba bir isim oturacak. Reyting rekortmeni dizilerin yönetmeni Cem Karcı, Ulusoy'un dizisini çekecek. Son olarak Kırmızı Oda ile İlk Ve Son adlı dizilere imza atan Karcı bir süredir Barcelona'daydı. İstanbul'a dönen Cem Karcı Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinin teaser'ını çekecek. Tv8'de ekrana gelecek dizide Ulusoy'un partneri henüz netleşmedi.

Tolga Sarıtaş'ın kardeşini kim canlandıracak?

Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş'ı buluşturan Ay Yapım imzalı Baba dizisinin çekimleri sürüyor. Haluk Bilginer projeyi kabul edince hemen sete çıkıldığı için kalabalık bir kadronun rol alacağı dizinin kadrosu tam olarak netleşmemişti. Dizide Kadir Saruhanlı'nın (Tolga Sarıtaş) kardeşi Büşra rolüne hayat verecek oyuncu hafta sonu belli oldu. Güzel oyuncu Özge Yağız "Baba" dizisinin kadrosuna katıldı. Eşinden boşanıp baba evine geri dönen Büşra hüzünlü hikâyesiyle seyirciyi etkileyecek. Öte yandan dizide Tolga Sarıtaş'ın partnerini Beril Pozam oynayacak. Pozam son olarak Ada Masalı'nda oynamıştı.

Semra Dinçer'in rolü Tülin Oral'a kısmet oldu

Kale Film'in TRT için hazırladığı Mevlana dizisinin Konya'daki çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Can Ulkay'ın yönettiği dizi kurulan görkemli platoda çekiliyor. Bülent İnal'ın başrolünü oynadığı dizinin kadrosunda Semra Dinçer de etkili bir karaktere hayat veriyordu. Ancak ilk 4 bölümdeki sahneleri çekilen usta oyuncu 1 Kasım'da aramızdan ayrıldı. Dinçer'in hayat verdiği Mevlana'nın amnesi Cennet Hatun rolü için başka bir oyuncuyla anlaşıldı. Tülin Oral, "Mevlana Celalettin-i Rumi" dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Sen Çal Kapımı'dan sonra yine buluştular

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'i buluşturan Sen Çal Kapımı ekibi kamera arkasında da çok iyi anlaşmıştı. Sette çekilen eğlenceli görüntüler dizinin renkli konusu kadar ilgi çekmişti. MF Yapım imzalı dizi aylar önce ekrana veda etti. Ancak ekibi görüşmeye devam ediyor. Şüphesiz bunda yönetmen Altan Dönmez'in ekibe karşı gösterdiği sıcak yaklaşımın da etkisi var. 

Altan Dönmez son olarak NGM Medya'nın beIN CONNECT için hazırladığı "Hayaller ve Hayatlar" dizisini çekmeye başladı. Özge Gürel, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Aybüke Pusat, Ekin Mert Daymaz, Serkay Tütüncü, Yusuf Çim ve Özge Özacar oynuyor. Dizinin kadrosuna son olarak Sen Çal Kapımı dizisin Seyfi'si Alican Aytekin katıldı. Aytekin Dicle'nin (Özge Gürel) ofisteki yakın arkadaşı Cihan'a hayat veriyor. Böylece Altan Dönmez eski oyuncusuyla yeniden bir araya gelmiş oldu. Öte yandan Dönmez bir yandan da Kerem Bürsin'le ortak çekeceği sinema filmleri üzerinde çalışıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey'e flaş oyuncu

MF Yapım'ın FOX için çektiği Evlilik Hakkında Her Şey dizisi etkileyici konusu, güçlü oyuncu kadrosu kadar başarılı konuk oyuncularıyla da adından söz ettiriyor. Dizide 25 yıl önce ailesini terk eden Faruk'un (Cevdet Arıcılar) geri dönüşüyle beraber geçmişindeki sırlar da ortaya çıkmaya başlamıştı. Faruk'un uğruna ailesini terk ettiği Nazan'ı güçlü oyunculuğuyla tanınan Demet İyigün canlandırıyor. İyigün dizinin hiç düşmeyen tansiyonunu iyice artıracak. 

Sertab Erener reklam filminde oynadı

Türkiye'nin en güçlü kadın yorumcularından Sertab Erener, hafta sonu farklı bir proje için kamera karşısına geçti. Son olarak bir markanın çocuklar için hazırladığı ninni projesinde Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftiyle beraber görev alan Erener, bu kez bir reklam filminde rol aldı.

Ünlü şarkıcı pandemiyle beraber daha da büyüyen dijital pazarla şirketi Getir'in reklam filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda reklamın şarkısını da seslendiren Erener'in ardından kampanyada başka ünlü isim de boy gösterecek.